SACET POMOC
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
SACET POMOC
Devojka ima probleme sa infekcijama, pece je kad mokri. Na testu nemamo ni hlamidiju, ni microplazmu ni ureaplazmu. Vaginalni bris joj je bio cist,kao i urinokultura. Ja jos nisam radio bris uretre, ali ja imam blage tegobe, a imam i visak leukocita u urinu. Ona mi je inace PRVA DEVOJKA, pa pitam da li ja treba da radim bris uretre, i da li to boli? Da li je moguce da je u pitanju pesak u bubregu, neka unutrasnja povreda, jer joj se infekcije stalno vracaju posle odnosa, i to brzo? Da li je moguce da ja imam neke bakterije na koje je ona osetljiva, iako pre nisam imao seksualne kontakte? Da LI SU to simptomi onog bakterijskog vaginitisa ili slicno? da li je to neka infekcija urinarnog trakta, jer se desava da je nekad ne pece, a onda je pece posle mokrenja. Da li treba da ide na PAPA test? Hvala unapred.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Sve u vezi njenog stanje pitacete na forumu Ginekologija,ali je najverovatnije u pitanju slucaj da prilikom odnosa jednostavno bakterije koje se normalno nalaze oko otvora mokracne cevi,prodru unutra i izazovu upalu,cisto mehanicki.
Sto se tice tvog problema,potrebno je da uradis bris uretre ali takodje i pregled bubrega (ultrazvuk) kako bi se videlo da li je pesak ili infekcija u pitanju.
Bris uretre je neprijatna procedura ali nista preterano,i traje 2 sekunde.
Sto se tice tvog problema,potrebno je da uradis bris uretre ali takodje i pregled bubrega (ultrazvuk) kako bi se videlo da li je pesak ili infekcija u pitanju.
Bris uretre je neprijatna procedura ali nista preterano,i traje 2 sekunde.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.