suzenje kozice na kraju penisa i prerana ejakulacija

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
stivi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 03, 2006 2:39 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

suzenje kozice na kraju penisa i prerana ejakulacija

Post od stivi »

Imam problem!
Problem je sledeci. Kozica na kraju penisa se nekako suzila i sada se tesko prevlaci preko galvica i kada je penis opusten a pogotovo kada je ukrucen. Prilikom ukrucenja koza se jako stisne ispod klavica dolazi do bola i crvenila primetio sam da se pojave i ranice posle prestanka ukrucenja predpostavljam da je to zbog naglog sirenja koze ili sta vec, tesno je u svakom slucaju. Neznam da li je zbog toga ili je nesto drugo u svakom slucaju dolazi i do prevremene ejakulacijue predpostavljam da je to zbog pritiska koji nastaje u penisu posto ga kozica drzi stalno stegnutog i napetog pa svako pomeranje izaziva bol i veliki nadrazaj. Molim vas da mi kazete sta da radim.
marko_lazic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm

Post od marko_lazic »

Koliko imas godina i kad ti se sve to pojavilo?
stivi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 03, 2006 2:39 pm

Post od stivi »

Imam 26 godina, pocelo je da se javlja bas intezivno u poslednjih par meseci mada je malo bol bio prisutan i pre jedino sto nisam primecivao da je kozica suzena.Inace sto se tice bryine ejakulacije nikad nije bila sjajna mada je ovo sad bas jako brzo i vise ni ne pokusavam da imam seksualne odnose sa svojom suprugom bas iz tog razloga sto boli i brzo dozivim ejakulaciju. Ako imas bilo kakav savet ili si cuo nesto slicno pomozi :):):):)
marko_lazic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm

Post od marko_lazic »

Moracu da te razocaram,jer ne mogu da ti pomognem,ali se zaista nadam da ce to neko na ovom forumu uraditi.Obicno se sa tvojim problemom javljaju mladji,pa im samo malkice treba objasniti sta im je,ali da se pravim pametan i tebi nesto pricam,necu.Najbolju pomoc pruza pravi lekar. :wink:

Pozdrav!
PiterNorth
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 24, 2007 4:43 pm

Post od PiterNorth »

U mom slucaju takodje je primetno suzenje kozice,praceno blagim bolom,ali nemam problem sa preranom ejakulacijom,bar ne jos uvek. Takodje osecam i da je temperatura samog penisa nesto povisena,sto je logicno znak da je inficiran necim.Ali sta je bitno:Pre 2 meseca devojka je uzimala antibiotike,vodili smo ljubav i pojavile su mi se crvene tackice.Posetila je lekara,dali su joj nesto za ispiranje,a meni na nevidjeno Daktanol kremu.Koristio sam to nedelju dana i sve se vratilo u normalu.Pre 2 nedelje indentican slucaj samo sto u ovom drugom ja se nisam pridrzavao terapije i evo doslo je do gore navedenog.
Kontam da je najverovatnije kandida,da sam je pustio da se lepo prosiri i da sam sad u malo vecem problemu s obzirom da vec 3 dana koristim kremu,a ne vidim poboljsanje.Jos gora stvar je sto se to desilo i devojci (logicno ako sam je ja lepo gajio morala ju je i ona imati).Interesantno je da smo u istom danu iznenada primetili odredjene promene.
Ocigledno je da se kandida pojavljuje kad god devojci padne imunitet i da je jedino resenje koristiti kondom u tom periodu,kako se ne bi vrteli u krug.
Pozdrav
zika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 23, 2007 10:36 am

Post od zika »

moj drugar je imao slichan problem i to u vojsci!
kako to ide kod nas pogotovo u armiji sve to po kretkom postuptku shto znaci pod sekiru,na sunecenje :)
otisho chovek da ga skrate,skratili ga za to shto smeta(on nije mogao ni malo da pzavrne kozicu,ko zna shta se ispod navatalo) i sve u redu!

skoro sve..napadaju ga zene ko lude! :)
marko93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 13, 2009 5:43 pm

Post od marko93 »

e ćao,
i ja imam sličan problem.
zapravo imam 16 godina i imam suzenje kožice penisa, ima li neko neki savet?
Odgovori