Zadnja loza - Istegnuce
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Zadnja loza - Istegnuce
Treniram borilacke vestine! Prilikom jednog treninga sam podigao nogu iznad svoje glave 40-50cm i tada sam osetio da se nesto odvojilo u zadnjoj lozi. Nije nastupio bol, ali kad sam se istusirao i ohladio, nisam mogao da spavam koliko je bolelo. Snimio sam na VMA ultrazvukom i nisu nista videli sem istegnuca. Mogu da setam, radim cucnjeve, ali pri trcanju me malo boli. Od toga je proslo 3 meseca i juce sam krenuo na trcanje i bol se ponovo javila. Koristio sam ipobrufen gel, ali nije pomoglo. Mozete li da mi preporucite nekog dobrog fizijatra ili sportskog lekara da vidim u cemu je problem i ako vi imate neki savet. Hvala
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Maj 13, 2009 10:54 am
slican problem. 01.05. prilikom jednog nezgodnog udarca na fudbalu, osetio sam bol u zadnjoj lozi (ne znam da li je istegnuce ili sam je cak pokidao).
mirovao do sinoc, ali pri prvom sprintu opet bol kao da mi nozem seku nogu. potrebna mi je vasa preporuka sta dalje, u smislu vrste pregleda, izbora lekara (privatnog) i eventualnih medikamenata??
Hvala unapred,
mirovao do sinoc, ali pri prvom sprintu opet bol kao da mi nozem seku nogu. potrebna mi je vasa preporuka sta dalje, u smislu vrste pregleda, izbora lekara (privatnog) i eventualnih medikamenata??
Hvala unapred,