Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.
Zanimaju me vasa iskustva,,,
Planiram da vodim dete na standardni pregled kod nekog privatnog pedijatra pa me zanima koji je pedijatar dobar a radi privatno?
Hvala
Dr.Tanja Bjekic,ordinacija ZVRK,Juhorska 4,Beograd.Telefon:011/2777815,064/1581325.Apsolutno preporucujem,divna zena,odlican strucnjak,posvecena i spremna da saslusa,nikada ne zuri i uvek se ponasa kao da je dete koje je u ordinaciji njen jedini pacijent.Moje dete vodim kod nje od rodjenja,sada ima 6 godina, i zaista,samo imam najlepse reci.
jasmina28 napisao:Dr.Tanja Bjekic,ordinacija ZVRK,Juhorska 4,Beograd.Telefon:011/2777815,064/1581325.Apsolutno preporucujem,divna zena,odlican strucnjak,posvecena i spremna da saslusa,nikada ne zuri i uvek se ponasa kao da je dete koje je u ordinaciji njen jedini pacijent.Moje dete vodim kod nje od rodjenja,sada ima 6 godina, i zaista,samo imam najlepse reci.
Moja prijateljica vodi bebanu kod dr. Komnenović, oduševljen je sa pristupom i radom. Uvek joj je dostupna i telefonom, tako da manje stvari može odmah da reši.
Ako treba kontakt, nabaviću vam
jasmina28 napisao:Dr.Tanja Bjekic,ordinacija ZVRK,Juhorska 4,Beograd.Telefon:011/2777815,064/1581325.Apsolutno preporucujem,divna zena,odlican strucnjak,posvecena i spremna da saslusa,nikada ne zuri i uvek se ponasa kao da je dete koje je u ordinaciji njen jedini pacijent.Moje dete vodim kod nje od rodjenja,sada ima 6 godina, i zaista,samo imam najlepse reci.