Posle dugogodisnjih zdravstvenih problema sa psorijazom vulgaris,i lecenja farmacijskim lekovima i mastima koji mi nisu mnogo pomogli,uspeo sam da napravim melem na bazi borovog katrana koji me je spasio od ove kosmarne bolesti.melem sadrzi borov katran i lekovito bilje.pokusavao sam sa mnogim kombinacijama cetinarskih smola i lekovitih bilja,dok nisam dosao do ovog melema.on se u mom slucaju pokazao izuzetno uspesan ali i dalje radim na tome da ga dodavanjem novih alkoholnih tinktura lekovitih trava usavrsim.melem se pokazao uspesan i kod drugih ljudi sa ovim oblikom psorijaze.paralelno pratim tok lecenja kod 5 ljudi ovim melemom.
u najtezem od slucajeva perutanje je prestalo u roku od desetak dana.promena boje lezije od ruzicaste prema tamno crvenoj a zatim prema oker boji desila se za 3 nedelje.kad lezija izbledi moze se reci da je zalecena.sto se duze tretira teze se vraca,a u najvecem broju slucajeva se ne vraca uopste.tako je bilo i u mom slucaju.vec 3 godine mi je bolest u stanju mirovanja,a nadam se da ce tako i ostati.melem se blago utrljava pred spavanje,a ujutru spira decijim sapunom. izbegavati koriscenje sampona i kontakt sa deterdzentima. nisam trenutno u situaciji da sam stalno on-line,pa zato mozete da me kontaktirate.
ukoliko se pridrzavate uputstva za primenu,rezultati su viljivi! veliki broj ljudi koji su bili pod terapijom su zivi dokaz za efikasnost leka!
kontakt
Blagojevic Dalibor
18220 Aleksinac s.Kraljevo
018-882-627[/b]
melem za psorijazu vulgaris
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 11, 2009 11:35 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt: