Pejronijeva bolest - pitanje?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
zoki244
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 06, 2009 2:48 pm

Pejronijeva bolest - pitanje?

Post od zoki244 »

Imam 23 godine i na penisu mi se narocito u erekciji vidi sa desne strane negde na sredini penisa zadebljanje nalik na tracicu koje ne boli i od te tacke penis se malo krivi u levu stranu. Da li je moguce da je u pitanju pejronijeva bolest obzirom da je zadebljanje na desnoj strani a penis je pomalo kriv ulevo? Hvala unapred
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Na zalost,ne moze se tek tako reci,moras da odes na pregledd kako bi urolog opipao to zadebljanje.I to ti je moj savet.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
zoki244
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 06, 2009 2:48 pm

Post od zoki244 »

Otici cu svakako narednih dana ali kako nisam u mogucnosti pre zanima me da li je kod ove bolesti moguc razvoj plaka na jednoj strani(desnoj) a krivine na suprotnoj(ulevo) posto se u vecini tekstova pominje iskljucivo razvoj plaka na donjoj i gornjoj strani i zakrivljenost u istu?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Ne znam da li je moguce.Zato i kazem da je potrbno da odes na pregled gde ce doktor videti o cemu se radi i da li je zakrivljenje posledica te bolesti ili ne.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Odgovori