Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Imam 23 godine i na penisu mi se narocito u erekciji vidi sa desne strane negde na sredini penisa zadebljanje nalik na tracicu koje ne boli i od te tacke penis se malo krivi u levu stranu. Da li je moguce da je u pitanju pejronijeva bolest obzirom da je zadebljanje na desnoj strani a penis je pomalo kriv ulevo? Hvala unapred
Otici cu svakako narednih dana ali kako nisam u mogucnosti pre zanima me da li je kod ove bolesti moguc razvoj plaka na jednoj strani(desnoj) a krivine na suprotnoj(ulevo) posto se u vecini tekstova pominje iskljucivo razvoj plaka na donjoj i gornjoj strani i zakrivljenost u istu?
Ne znam da li je moguce.Zato i kazem da je potrbno da odes na pregled gde ce doktor videti o cemu se radi i da li je zakrivljenje posledica te bolesti ili ne.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.