Sicusni plikovi (ili nesto nalik tome) na kozici penisa ?!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Nesha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 10, 2004 12:28 pm

Sicusni plikovi (ili nesto nalik tome) na kozici penisa ?!!

Post od Nesha »

Pre Nedelju - dve dana na mestu gde se sastavlja kozica sa glavicom sa donje strane izasli su mi neki sitni minijaturni plikovi ili nesto nalik tome (nisu akne), u pocetku sam mislio da je to od znoja posto putujem skoro svaki dan i jako se znojim ali tokom sledece nedelje su se ti isti sicusni plikovi malo prosirili (isto sa dolnje strane kozice koja prekriva glavic) i to me je uplasilo jer neznam o cemu se radi. Nisu akne jer ne lice na akne vec je nesto kao povecani krvni sudovi ili nesto sl. koi na momente kao ad imaju belu boju. Nema ih mnogo ali...
Bio sam kod doktora "dermatologa" mada On je samo pogledao izdaleka i rekao mi da se ne bojim da je sve to mozda od loseg sapuna ili sl. te da se mozda od znoja zapusile neke pore...?!! Nisam imao spolni odnos vec 3-meseca i interesuje me o cemu se radi. Inace ne svrbi me niti pece niti izlazi neka tecnost (bar ne za sada). Poceo sam koristiti Hidrociklin pre doktora a sada mi je On prepisao jos neku mast sa slicnim Imenom.
Mozete li mi barem provizorno reci o cemu se radi ?!!
...pozdrav!
voj@
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 18, 2004 6:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od voj@ »

moguce je da se radi bas o kondilomima, nimalo prijatna stvar uzrokovana virusom koja se moze vratiti...
cOOl
Odgovori