cirevi na licu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
ceca25
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 26, 2004 12:41 am

cirevi na licu

Post od ceca25 »

Koza mi je masna, javljaju mi se miteseri,i veoma cesto cirevi,ponekad mali ali vecinom veci. Masna mi je i kosa, i predeo vrata i grudi. Ne znam sta da koristim od preparata, probala sam neke losione ali ne na bazi alkohola, razne kreme, i stikove ali bezuspesno.Da li pomaze odlazak kod kozmeticara? Molila bih vas za savet, nemam mogucnosti da odem kod dermatologa jer ga u mom gradu nema.
Trashcanman
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 02, 2004 2:00 am

Post od Trashcanman »

Kod mene postoji identičan problem i stekao sam utisak da trajnog rešenja tu verovatno nema.Problem su proširene pore gde se skuplja
višak sebuma,nečistoća i nastaju mitiseri.Odlazak kod kozmetičara znači
da oni po pravilu mehanički odstrane sve mitisere ali oni nakon toga
vraćaju stalno i iznova.Ukoliko ne postoji problem sa upalama,akne i dr.
onda je verovatno najbolje rešenje neka od piling emulzija koje se ispiraju nakon korišćenja ili redovno korišćenje maski za lice.
Postoje i neke kreme,losioni koji se reklamiraju kao da uklanjaju mitisere,
sužavaju pore,recimo Garnier Pure,Johnson & Johnson i dr. koje sam
lično takođe koristio ali nisu dale preterane niti trajne rezultate.
U inostranstvu se mogu naći uređaji za kućnu upotrebu koji putev vazduha
izvlače mitisere što je verovatno veoma korisno,a ni cena im nije previsoka.Nažalost ovo je Srbija,pa će Vas ako negde pokušate da tražite tako nešto sigurno gledati sa čuđenjem.
Bilo bi korisno da se neka od stručnih lica uključe u diskusiju(pre svega
dr.Isailović čiji su saveti nedavno objavljeni u Politikinom dodatku gde
se navodi kao krajnje jednostavno otapanje mitisera enzimima,ali i
veoma pojednostavljeno o lakom rešenju akni,ožiljaka i ostalo)
ceca25
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 26, 2004 12:41 am

Post od ceca25 »

Rekla bih da sam i ja to primetila da mi se stalno i stalno vracaju i da neko trajnije resenje ne postoji. U svakom slucaju hvala!
ludaguska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 11, 2009 7:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

:)))

Post od ludaguska »

weliki pozdraw prwo,
mislim da bi trebala uraditi detoksikaciju organizma prwo. jer ocito do cirewa dolazi zbog zatrowanosti organizma.
pozDdraw od mene weseljaka :)))
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Post od vojislava »

A kako se radi detoksikacija organizma?
pacovchica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 29, 2008 10:11 am

Post od pacovchica »

Detoksikacija organizma radi se u kozmetickom salonu tretmanima AQUA DETOKS. U mom gradu 6 tretmana (koliko i treba da bi se sve iscistilo, jer samo jedan nije dovoljan) kosta 2000 din.
Dakle, to je neki kao lavor sa vodom gde se stave noge i kroz to sva necistoca odlazi u tu vodu. Takodje sam cula da pusacima voda bude braon, kod ginekoloskih problema bude narandzasta, kod alergija zelena itd....
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Post od vojislava »

Prodavanje magle.
Organizam ne moze tako da se oslobodi bilo koje supstance. Neko hoce da kaze da nam kroz stopala izlaze otrovi?
Stvar je u elektrodi koja se nalazi u vodi i boja vode potice od nje.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Ako imate vishka vremena i vishka para idite na tu detoksikaciju, a ako zelite pravu detoksikaciju organizma obratite se lekaru nutricionisti.

I ne ochekujste da ce se ceo organizam izchistiti za pola sata bilo kakve terapije...suluda ideja ali ochigledno da ima ovaca za shishanje :)

A boja u vodi tokom tog 'tretmana' potiche od sam eelektrode koja je po svom sastavu grafit :) otuda i crna boja :)

Al smo bezobrazne vojislava i ja, otkrivamo prevare :)

:lol:
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
ludaguska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 11, 2009 7:32 pm

:))))

Post od ludaguska »

ja posjedujem tu kadicu i mogu ti reci da je djelotvorna. na nozi se nalazi preko 2000 pora i moguce je tako izbaciti toksine,ne smije se raditi wise od 10 puta godisnje jer osim stetnih supstanci crpi i korisne doduse u malom procentu... nemam pojma gdje da to uradis jer sam iz podgorice.mada moras i promijeniti ishranu. probaj sa onom kupus dijetom . to je ustwari promijenjen rezim ishrane.pij dosta wode i zelenog caja.
pozDdraw od mene weseljaka :)))
Odgovori