pomozite mi molim vas

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
lissa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 06, 2009 2:15 pm

pomozite mi molim vas

Post od lissa »

molim vas pomozite mi ako bilo sta znate u vezi mog problema imam neverovatne bolove u desnoj ruci na dlanovima pogotovo dok radim bolove ne osecam nista me ne boli ali kad odmaram i kad legnem da spavam nocu ko dame na krevetu ceka imam jake bolove i ko dami mravi laze po ruci bila sam kod doktora rekli mi dasu nervi i da moram dase operisem molim vas necu na operaciju dal znate neki drugi nacin lecenja ove bolesti molim vas pomozite mi ako bilo sta znate
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Nije bas lako dati neki savet jer niste napisali ni o kojoj se bolesti radi, ni koji su nervi u pitanju, ni sta je do sada radjeno od pregleda i ispitivanja, ni kakvi su rezulati tih ispitivanja, ni kako ste do sada leceni, ni da li je lecenje dovodilo do ikakvih promena.
Odgovori