Osip po kozi(ne znam sta je) odgovor doktora molim

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Djokili
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 22, 2009 6:05 pm

Osip po kozi(ne znam sta je) odgovor doktora molim

Post od Djokili »

Evo ovako vec par godina mi se javalja osip po kozi po nogama i podlakticama i to uglavnom posle konzumiranja alkohola(moguce od histamina),u zadnje vreme mi izadje tako iz cista mira,nekad od fizickog napora,od prasine i psece dlake i nagle promene temerature toplo hladno.Nisam posecivao lekara jer to nit me svrbi nit pece niti bilo sta,ni ne znam da mi to iskoci dok vizuelno ne vidim,traje par dana i onda se povuce.Vise se pojavljuje zimi nego leti.Sve ovo ukazuje na koprivnjacu ali nije tako,jer me to ne svrbi,ali kad koza postane osetljiva ako se ogrebem negde ostane trag od toga a i te crvene tackice su iznutra ko neko grushanje krvi,nema nista povrsinski.Trazio sam po internetu i nista slicno nisam nasao.Otisao sam kod Doktorke Aleksic na VMA i rekla mi je da je to osetljiva koza i da se nesto desava u korenu dlake(ja sam zaboravio sta) i dala mi je neku eucerin kremu sa ureom koja mi nije pomogla nista,ponovo sam otisao i treba da zakazem hospitalizaciju,ali se na to ceka po 7 meseci.Ne verujem da je neko cuo za ovakav slucaj jel ja nigde na internetu nisam nasao,ali ako neko zna nesto o tome bio bih mu zahvalan do kraja zivota.
Odgovori