SAPUN I SAMPON

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
fedja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2005 2:36 pm

SAPUN I SAMPON

Post od fedja »

pozdrav, kao i veliki broj ljudi imam veoma masnu kozhu lica i za umivanje koristim eucerin ujutru/uveche...
e sad, mene interesuje koji shampon je najbolje da koristim za svakodnevno pranje masne, kratke kose sa vrlo malo peruti (kosa mi se toliko masti da moram da je perem svaki dan) i koji sapun da koristim prilikom tushiranja za telo (ne za lice vec za telo), s obzirom da mi je koza tela, za razliku od lica, u odlichnom stanju....
za kosu sam do sada koristio "SEBOPHANE" Uriage, a za telo prilikom tushiranja obichan safe-guard, ili tako neki anti bakterijski...
dakle, koji shampon mogu da koristim svaki dan, tj da njime perem masnu kosu a da pritom ne iritiram kosu/teme; znachi da ne bude prejak...
ako mozhete da mi preporuchite samo proverene stvari... ne bih bash sa zdravljem da eksperimentishem :)))

p.s. cena, dokle god je razumna, nije bitna :))))))

pozdrav i zhiveli
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

Ja sam koristila SEBAMED sampon protiv peruti koji je dao odlicne rezultate. Ali nije ucinio nista da smanji cesto mascenje koze glave.
Cena mu je pristupacna (500 d). Moras shvatiti da je svako razlicita individiu i da ako je nekom odgovarao sampon ne mora da znaci da ce i tebi.
Moj savet da uzimas samo medicinske preparate.
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Ja takodje imam kosu koja se brzo masti, i od skora koristim herbal esensses, ali ne onaj biljni nego vocni, kosa mi ostaje duze cista nego od bilo kog drugog sampona.
On je prilicno jeftin, tako da mozes da probas.
Odgovori