Da li moze neko da mi pise, kako izbaciti E. coli iz sebe....? Moja drugarica se leci vec 6 godina antibioticima, cajevima.. i nista. Da li postoji mogucnost da sa na Torlaku "smucka" neka vakcina, i na koji nacin se postaje "kandidat" da se moze doci do njih i to uraditi(ako uopste postoji takva mogucnost?!)
Hvala
E. coli, kako je se osloboditi???!!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
ko ce ga znati
Preterana upotreba antibiotika mzoe samo pogorsati stvari. Iz iskustva znam da nakon duze upotrebe antibiotika, imunitet toliko opada da se u 90% slucajeva, pored bakterije koja se leci, navuce jos koja pride. Eserihija je bakterija koja se nalazi u crevnom traktu i koja ukoliko predje u urinarni trakt, vaginu i sl. moze da uzrokuje ogromne probleme (neki cak govore i o sterilitetu). Tako da usled upotrebe antibiotika moze da se pojave i ostale bakterije kojima tu nije prirodno staniste (enterococcus, npr).
Cuo sam za slucajeve da se ciljano pravi vakcina za individuu koja boluje od eserihije i to na Torlaku. Tako je da je odgovor DA, moguce je. Jedni st stvarno ne znam, kako.... Najbolje da se vidi sa urologom oko procedure. Verujem da je (kao i sve ostalo kod nas) veoma tesko doci do tako necega.
Neke opste preporuke (koje verovatno i sama znas) bi bile: neuzdrzavanje od mokrenja, MILION litara tecnosti kako bi se organizam cistio sam po sebi, UVIN caj, caj ili sok od BRUSNICE, tablete od brusnice, vitamin C (kiselo okruzenje ne pogoduje), .....i naravno pre svega: KONDOM. Nije da pametujem, ali tako je....
IStu bakteriju sam dobio prilikom lecenja Ureaplasme, onako pride....Medjutim, broj je bio mali, tako da sam je posle jedne ture Hemomicina izbacio i odstranio. Eto....ako cujem jos nesto od nekoga,rado cu podeliti....
POzdrav i srecno....
Cuo sam za slucajeve da se ciljano pravi vakcina za individuu koja boluje od eserihije i to na Torlaku. Tako je da je odgovor DA, moguce je. Jedni st stvarno ne znam, kako.... Najbolje da se vidi sa urologom oko procedure. Verujem da je (kao i sve ostalo kod nas) veoma tesko doci do tako necega.
Neke opste preporuke (koje verovatno i sama znas) bi bile: neuzdrzavanje od mokrenja, MILION litara tecnosti kako bi se organizam cistio sam po sebi, UVIN caj, caj ili sok od BRUSNICE, tablete od brusnice, vitamin C (kiselo okruzenje ne pogoduje), .....i naravno pre svega: KONDOM. Nije da pametujem, ali tako je....
IStu bakteriju sam dobio prilikom lecenja Ureaplasme, onako pride....Medjutim, broj je bio mali, tako da sam je posle jedne ture Hemomicina izbacio i odstranio. Eto....ako cujem jos nesto od nekoga,rado cu podeliti....
POzdrav i srecno....
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Cedo, hvala na idejama-za vitamin C znam da nije koristila, neka proba i to, al molim te ako nesto vise saznas o tome kako i preko kojih uputa doci do vakcine, ili ako moze i bez, pa da se plati, ti pisi..
Mislim da je ona zvala, ali ne secam se sta su joj rekli...verovatno nista, cim nije otisla.
Pozdrav
Mislim da je ona zvala, ali ne secam se sta su joj rekli...verovatno nista, cim nije otisla.
Pozdrav