Pitanje

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
vik19
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 24, 2009 8:38 pm

Pitanje

Post od vik19 »

Na penisu su mi se pojavile kao neke bubuljice i to od korena penisa pa sa obe strane, pa tako do polovine u manjem obimu. Te bubuljice nemam na glavicu, samo spolja na kozi, i najvise vide kada penis nije u erekciji. Od skora mi svuda tuda rastu stidne dlacice, tako da se prakticno u korenu vise ne primeciju. Nemam nikave druge simptome i nisam imao seksualne odnose.

Zanima me da li neko mozda neko imao ovakav problem i da li je ovo uopste problem.

Unapred se svima zahvljujem na korisnom odgovoru. :)
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

One se u narodu zovu nejebulje! Znaci s kontinuitetom odnosa ce nestati!
ALEO
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 06, 2009 3:33 pm

Post od ALEO »

da pokusam ovde da postavim!imam mnogo velik trip,imao sam odnos sa devojkom i sve super...ali u jednom trenutku je njoj ostao neki sadrzaj sta znam gust bukvalno kao sperma kod muskaraca.ja sam se pokidao a ona tvrdi da je to vas ,,sekret,,kako vec jer je svrsila ali to se kao ne pojavljuje stalno?ja sam pregledao kondom,nije puko niti je bio busan negde i naravno nisam svrsio ali sam pre toga imao osecaj da cu da zavrsim ali ipak nisam jos pa smo promenili pozu.e sad,jer moze neko da mi objasni sta je u pitanju i kako izgleda kad zena svrsi!imam gadne tripuve,neda mog da joj znate vec sta..!!!!molim odgovor!
Odgovori