Ganoderma Lucidum REISHI LING ZHI

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
zoki4691
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 10, 2009 6:55 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Ganoderma Lucidum REISHI LING ZHI

Post od zoki4691 »

Prije tri godine otkrio sam poslije cetri mjeseca suvog kaslja da sa alergican na polen , dlaku od macke i jos neke stvari. Dobijao sam napade kaslja, kijavice i curenja iz nosa. Uz to sam otkrio da imam i astmu. Isao sam kod ljekara , upotrebljavao sam antihistaminike i ostale lijekove za alergiju. Bilo mi je lakse dok sam to uzimao, ali su se kasalj i kijavica vracali . Onda sam sasvim slucajno nasao na netu clanak o ljekovitoj pecurci GANODERMA LUCIDUM i odlucio da probam. Evo vec je proslo skoro godinu dana kako upotrebljavam taj preparat i sada skoro da sam i zaboravio na moj kasalj, alergiji ni traga, a i neke druge stvari su se promijenile. Godinama sam imao probleme sa aknama. Sada mi se lice potpuno ocistilo i koza zategla. Oziljci na licu su se smanjili i crvenilo je nestalo. Ja sam prezadovoljan. Pijem dnevno poslije obroka tri puta po tri tablete. Narucio sam Ganodermu sa Tajlanda ( tamo kosta smijesno malo) i redovno mi stize , bez ikakvih carinskih problema. Ja sam potpuno nov ! Volio bih i da drugi koji imaju slicnih problema , rijese to kao sto sam ja. Pozdrav
Zoki :D
Odgovori