POTREBNA POMOC HITNO

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
DUC@man
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 3:04 pm

POTREBNA POMOC HITNO

Post od DUC@man »

Molim vas pomozite mi. Imam problema sa stolicom name idem veoma retko u wc.Ponekad se desava da idem samo kad imam menstruaciju a sve je pocelo pre 2 godine kada sam se vratila sa mora.Probala sam sa nekim tabletama i prahom ali sve dok pijem nesto imam stolicu kada prestanmem sve se vraca na staro.Dosta sam se ugoila MOLIM VAS POMOZITE. :cry:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

Kod lekara, dusho, idi. Mani se lilulica koje reklamiraju kojekakvi koji samo misle kako da smlate lovu :-? Pozz od teta Sanyalice :D
Slika
DUC@man
Novi član
Novi član

ZABRINUTA

Post od DUC@man »

ma isla sam ja kod doktora oni su mi i prepisali neke tablete ali to nista nista nepomaze neznam sta vise da radim.
mislimsvojimmozgom
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 8:42 am

???

Post od mislimsvojimmozgom »

copy/paste posta od 27marta o.g >nick ISTI ?
DUC@man
Novi clan
Novi clan

Pridružio: 20 Mar 2009

PorukaPoslao: Sre Apr 01, 2009 9:05 pm Naslov: POTREBNA POMOC HITNO Odgovoriti sa citatom
Molim vas pomozite mi. Imam problema sa stolicom name idem veoma retko u wc.Ponekad se desava da idem samo kad imam menstruaciju a sve je pocelo pre 2 godine kada sam se vratila sa mora.Probala sam sa nekim tabletama i prahom ali sve dok pijem nesto imam stolicu kada prestanmem sve se vraca na staro.Dosta sam se ugoila MOLIM VAS POMOZITE
R.?????? da li se ti malo vise zabavljas (sto ne bi bilo fer od tebe)ovde na Forumu ili je koincidencija dva ista nicka..a?
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.R.:)))
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Kod gastroenterologa svakako i ne cekati puno, mogucnosti je puno, a najsumnjiviji mi je kron ili neki colitis koji se se moze manifestovati zatvorima ili ucestalim dijarejama.
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

odgovorila sam ti na gastroenterologiji ali evo i ovde da kopiram pisanija

probaj da svoje pitanje postavis ovde
http://* REKLAMA */question.php

odgovaraju doktori,koji stoje iza svog punog imena i prezimena i titule!
odgovor na pitanje obicno stize za 2 do 7 dana!
mislim da ti je ovo bolja varijanta posto ces dobiti odgovor od strucnog lica!

sve najbolje!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

Mada ne shvatam kako si pre pet dana bila mrsava i imala problem da se ugojis a pre dva dana izjavljujes da si se dosta ugojila? :-?
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Re: POTREBNA POMOC HITNO

Post od Dj.Olivera »

DUC@man napisao:Molim vas pomozite mi. Imam problema sa stolicom name idem veoma retko u wc.Ponekad se desava da idem samo kad imam menstruaciju a sve je pocelo pre 2 godine kada sam se vratila sa mora.Probala sam sa nekim tabletama i prahom ali sve dok pijem nesto imam stolicu kada prestanmem sve se vraca na staro.Dosta sam se ugoila MOLIM VAS POMOZITE. :cry:
DUC@man
Novi clan

Pridružio: 20 Mar 2009

Poslao: Pet Mar 27, 2009 2:08 pm Naslov: PITANJE ZA DOKTORA I SVE DOBRONAMERNE.

--------------------------------------------------------------------------------

Ja imam problem mrsavosti. Visoka sam 170 a imam 51kg. Htela bih da se ugoim probala sam asve i pila biomed 6 i sta nisam. Proveravala sam stitnu zlezdu ali je sve u redu.Ako neko zna nacin ili kome da se javim molim da mi napise.HVALA.

Sluđenice je na ovo mislila :o :roll: Ni meni nije jasno. :roll: DUC@man moraš se izjasniti o tome da li si mršava ili debela? Dovodiš u zabunu one koji ti žele pomoći stručnim savetima ili savetima iz ličnog iskustva. A da ti možda nisi pozajmila nick nekome? :o Dešavalo se ovde često.... misliiim...... nekoliko osoba sa jednim nickom.... :lol: :lol:
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

I koliko nickova na jednu osobu :lol:
DUC@man
Novi član
Novi član

MRSAVOST

Post od DUC@man »

TO za mrsavost sam poslala ja DUSICA a ovo drugo je moja drugarica ANA jer ona nema kompijuter, pa je preko mene poslala sori ako sam NEKOM ODVAS SMETALA ZBOG OVOGA ALI DEVOJKA STVARNO IMA VELIKIH PROBLEMA. a ja sam svoj hvala bogu resila sa ljudima na facebooku.OPET SE IZVINJAVAM. :oops:
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

:lol: :lol: :lol: DUC@man nikome od nas nisi smetala samo si malo unela pometnju sa "svojim problemima" Odavno smo na forumu pa su nam se čula izoštrila za duple, troduple i "X" osobe sa jednom nickom i obrnuto , jedna osoba sa više nickova :wink: Drago mi je da si svoj problem rešila. Pozdrav tvojoj drugarici Ani i hvala na iskrenosti. :lol:
Odgovori