PITANJE ZA DOKTORA I SVE DOBRONAMERNE.

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
DUC@man
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 3:04 pm

PITANJE ZA DOKTORA I SVE DOBRONAMERNE.

Post od DUC@man »

Ja imam problem mrsavosti. Visoka sam 170 a imam 51kg. Htela bih da se ugoim probala sam asve i pila biomed 6 i sta nisam. Proveravala sam stitnu zlezdu ali je sve u redu.Ako neko zna nacin ili kome da se javim molim da mi napise.HVALA. :cry:
mislimsvojimmozgom
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 8:42 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

???

Post od mislimsvojimmozgom »

copy/paste posta od 27marta o.g >nick ISTI ?
DUC@man
Novi clan
Novi clan

Pridružio: 20 Mar 2009

PorukaPoslao: Sre Apr 01, 2009 9:05 pm Naslov: POTREBNA POMOC HITNO Odgovoriti sa citatom
Molim vas pomozite mi. Imam problema sa stolicom name idem veoma retko u wc.Ponekad se desava da idem samo kad imam menstruaciju a sve je pocelo pre 2 godine kada sam se vratila sa mora.Probala sam sa nekim tabletama i prahom ali sve dok pijem nesto imam stolicu kada prestanmem sve se vraca na staro.Dosta sam se ugoila MOLIM VAS POMOZITE
R.???????
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.R.:)))
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Re: PITANJE ZA DOKTORA I SVE DOBRONAMERNE.

Post od hunter »

DUC@man napisao:Ja imam problem mrsavosti. Visoka sam 170 a imam 51kg. Htela bih da se ugoim probala sam asve i pila biomed 6 i sta nisam. Proveravala sam stitnu zlezdu ali je sve u redu.Ako neko zna nacin ili kome da se javim molim da mi napise.HVALA. :cry:
Kod Vas ocigledno nesto nije u redu sa metabolizmom. Jeste li probali sa beviplexom (komplex B vitamina) ili sa pivskim kvascem? Ako jeste, da li ste bili na gastroentroloskim pregledima?
S postovanjem i zeljom da se ugojite zeljeno!
Odgovori