hodanje
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 29, 2009 12:22 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
hodanje
Moja unuka je rodjena sa vise bolesti ,imala je do sada par operacija 7 puta bila pod narkozom od cega je prva trajala 6 sati .Stara je 3 godine i ne hoda jos radi dva puta nedeljno gimnastiku ide oko stola i kad ima gde da se drzi al kad pada onda je to tako opasan pad uopste se ne zaustavlja na ruke vec prosto receno kao sveca .Spomenula sam narkoze jel mnogi tvrde da zbog toga ne hoda .Ime za njenu bolest ne postoji jel je prvi slucaj volela bih da ovo procita neki strucnjak i da mi se javi i objasni napisacu i sve njene bolesti:Choanalatresie(Q30:OG) ,Rektovaginale Fiste(N82.3G),Hydrochepalus congenitus internus (Q.03.9G) , Angeborene Fehlbildungssyndrome mit vorwegender Beteiligung des Gesichtes (Q87.OG) ,Angeborene Hypothyreose ohne Sturma (E03.1G). Orbitatumor unbekannter Dignitat re (D48.7RG) , Entwiclungruckstand,Michform(F83G) , Dystrophie(E45G), E sve smo to vec prosli hvala bogu dobro je sada dosta razumna par reci kaze ali hodanje me zabrinjava visoka je 76 cm teska 8 kg i ima 3 godine bila bih zahvalna kad bi mi se neko javio i dao nekakvu nadu .Unapred hvala molim se za svu decu sveta i zelim svima samo zdravlje sto vise zdravlja .
postujem tudje saveta imam dosta iskustva sa decom nazalost sa teze bolesnom
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 10:49 pm
Draga Baka miro,napisala sam Vam vec jednom poruku ali iz nekog razloga je nema,pa Vam pisem opet.
Nazalost,na ovom forumu ne postoji strucnjak koji bi Vam pomogao(osim mozda Larise koja je jedina pedijatar).
Eto,mogu samo da Vam kazem da se borite,za sve ima leka samo ga moramo dobro potraziti...
Saradjujte sa lekarima,ali se "obratite" i prirodi!Zdrava hrana,cist vazduh,dobro raspolozenje,puno optimizma...ma ne moze da skodi.
Kad god zelite,napisite nam nesto,teret je manji kada ga sa nekim delite...
Puno pozdrava sa iskrenim zeljama da i sve ovo jednom prodje..
Nazalost,na ovom forumu ne postoji strucnjak koji bi Vam pomogao(osim mozda Larise koja je jedina pedijatar).
Eto,mogu samo da Vam kazem da se borite,za sve ima leka samo ga moramo dobro potraziti...
Saradjujte sa lekarima,ali se "obratite" i prirodi!Zdrava hrana,cist vazduh,dobro raspolozenje,puno optimizma...ma ne moze da skodi.
Kad god zelite,napisite nam nesto,teret je manji kada ga sa nekim delite...
Puno pozdrava sa iskrenim zeljama da i sve ovo jednom prodje..
Kad te zovem, čuj me, Bože, pravdo moja! u tjeskobi daj mi prostor; smiluj se na me i usliši molitvu moju.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 3:37 am
nema veze sa narkozom
Mislim da ovo nema nikakve,ali bas nikakve vze sa narkozom.Dete ima toliko neuroloskih problema da je potpuno nemoguce bez pregleda i to detaljnog od strane neurologa i fizijatra ni nagadjati zasto tako pada.
Ono sto bih Vam svakako preporucila je da uradi EEG,jer padovi lice na epi napade i da je vodite na plivanje ako ste u mogucnoti,kao i da joj nabavite kucnog ljubimca,najbolje psa,srenju pudlu,pudle se ne linjaju.
Oporavak dece je mnogo brzi uz zivotinju, a uzmite srednju velicinu da bi mogla kuca da joj pomaze.Videcete neverovatan napredak!
Pozdrav!
Ono sto bih Vam svakako preporucila je da uradi EEG,jer padovi lice na epi napade i da je vodite na plivanje ako ste u mogucnoti,kao i da joj nabavite kucnog ljubimca,najbolje psa,srenju pudlu,pudle se ne linjaju.
Oporavak dece je mnogo brzi uz zivotinju, a uzmite srednju velicinu da bi mogla kuca da joj pomaze.Videcete neverovatan napredak!
Pozdrav!
Verujem da ima entuzijasta medju nama!