Posledice teskog preloma - sta dalje ?

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Vangelis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 24, 2009 1:41 am

Posledice teskog preloma - sta dalje ?

Post od Vangelis »

Sin mi je na utakmici doziveo tezak prelom podkolenice i ostecen mu je i peroneus . Proslo je 4 meseca od povrede ali jos uvek nema nekog znacajnijeg poboljsanja ( stopalo mu pada ) . Problem je sto je upisao DIF , zamrznuo je godinu a ja neznam na koji nacin da mu pomognem . Ima odlicnog ortopeda koji ga vodi , bio je i u banji citao sam da u Igalu imaju centar bas za ovakve problame , svaki savet strucnih ljudi je dobrodosao . Hvala !
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Ako je prelom zarastao, a zaostalo ostecenje nerva, potrebna je konsultacija fizijatra, neurologa i neurohirurga da bi se odlucilo kakav je nacin lecernja najbolje preduzeti
emili
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 10, 2008 8:15 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od emili »

I meni je prilikom operacije kuka ostecen Peroneus.Stopalo mi je skroz spalo.To je jako teska i bolna povreda.Meni je pomogla banja Rusanda u Melencima.A samom sebi ce pomoci ako je uporan i ako non stop koliko moze dok lezi da pomera to stopalo.ZELIM MU SVE NAJ BOLJE! :roll: :roll: :roll: POTREBAN MU JE DOBAR FIZIO-TERAPEUT!
Odgovori