urinarni refluks (vur)
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 11:12 pm
urinarni refluks (vur)
moj sin ima 1,5 god. mesec i po dana po rodjenju imao je jaku urinarnu infekciju i ustanovili su da ima vur drugog stepena. kao profilaksu pije palitrex. sve je bilo u redu do pre tri meseca kada je ponovo imao infekciju(e-coli) i od tada nemozemo da je izlecimo. na palitrex je postao rezistentan. da li neko ima slican problem? unapred hvala
Poštovani,
ja imam bebu od 5 mjeseci kojoj je prenatalno otkrivena hidronefroza, međutim ima VUR petog stepena ali je ona od rođenja na profilaksi, predlažem da se javite dr,Kojoviću na institut za majku i dete, mi smo išle kod njega on će vam sve pojasniti i pomoći šta treba, jako je ljubazan i pristupačan, on je hirurg-urolog.
ja imam bebu od 5 mjeseci kojoj je prenatalno otkrivena hidronefroza, međutim ima VUR petog stepena ali je ona od rođenja na profilaksi, predlažem da se javite dr,Kojoviću na institut za majku i dete, mi smo išle kod njega on će vam sve pojasniti i pomoći šta treba, jako je ljubazan i pristupačan, on je hirurg-urolog.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 11, 2009 12:18 am
Postovana majko neznam sta znaci VUR nerazumem se u medicinu ali volela bi da mi objasnis sta to znaci jer ja imam dve devojcice jedna ima pet godina a druga pet meseci ova starija ima problem radili smo joj bris vaginalni i pokazo je da ima gljivice to jeste oxnaceno je rimski VI pa me interesuje dali je to to sto vi imate problem pozdrav i hvala unapred na odgovoru ZABRINUTA MAJKA