DOZVOLJENI PREPARATI U TRUDNOCI

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
vaska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 16, 2009 12:01 pm

DOZVOLJENI PREPARATI U TRUDNOCI

Post od vaska »

Mislim da bi bilo korisno, kad bi se ukljucile strucne osobe, da upute svoje savete za sve osobe koje su, ili ce tek biti, u blagoslovenom stanju :P sta sve od preparata trudnice smeju ili ne smeju da koriste, da preciziraju koje tretmane u kozmetickim salonima mogu ili ne treba da rade, sta treba od lekova da izbegavaju i slicno.
Mislim da bi ove informacije bile za sve nas DRAGOCENE, ukljucite se!
natalivud
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 14, 2009 10:56 pm

Post od natalivud »

SUPER POST :D
natalivud
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 14, 2009 10:56 pm

Post od natalivud »

Znam da u trudnoci ne smeju da se koriste preparati sa retinoicnom kiselinom, zbog teratogenog dejstva na plod.
Nema razloga da trudnice ne rade klasicne higijenske tretmane.
Duskica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 16, 2006 3:00 pm

Post od Duskica »

Znam za medicinsku kozmetiku Frezyderm gde spada i krema protiv hemoroida ,citav program je bezbedan za trudnice!Sve stomatoloske intervencije najbolje je obaviti pre trudnoce,ali i u toku trudnoce je bezbedno,pogotovo od 3-6 meseca,sve popravke su besplatne za trudnice i porodilje do godinu dana,tako da to treba iskoristiti!Farbe za kosu koje sadrze amonijak ne bi trebalo upotrebljavati,na trzistu postoje neke na biljnoj osnovi npr. Biocap ili tako nesto.Biofriz gel protiv bolova u misicima,kostima i zglobovima takodje mogu da koriste trudnice.Za kozmeticke tretmane bolje da se javi neko strucniji:)!
joske
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 15, 2009 3:00 am

Post od joske »

Sta vam vredi sto je dobra tema, kad nece niko da se ukljuci, ILI NE ZNAJU I NISU STRUCNI ?!!!
Odgovori