Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Imam,problem koji nikako ne mogu da resim vec dva meseca.Bila sam na depilaciji prepona i usmina, od tad mi se pojavilo pecenje,bol i otecenost usmina,i crvenilo i upala oko vagine.Doktori su mi davali vaginalete,yatim masti hidrokortizon,pantenol,elokom,Cicalfate losion i sad na kraju sinoderm,a otecenost usmina, bol i crvenilo nikako ne prolaze, pritom svi brisevi i spolja i vaginalni su skroz uredni nema ni bakterija ni gljivica , takodje i bris na kandidu je negativan,kome mogu da se obratim nekoliko doktora su me pregledala i niko ne zna konkretno sta je,kazu da takve slucajeve nisu imali
da li mi mozete preporuciti sta trenutno da koristim neku kremu ili sta vec da mi se to bar malo ublazi,inace sam ovde u krusevcu bila i kod privatnih dermatologa i u Domu zdravlja i niko ne zna sta je.Da li mozda mozete da mi preporucite neku dermatolosku ordinaciju u NIsu ili u Beogradu otisla bih samo da mi ovo prodje jel je stvarno nepodnosljivo,unapred zahvalna