dermatoveneroloski problem

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
tanja80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 25, 2009 9:40 pm

dermatoveneroloski problem

Post od tanja80 »

Imam,problem koji nikako ne mogu da resim vec dva meseca.Bila sam na depilaciji prepona i usmina, od tad mi se pojavilo pecenje,bol i otecenost usmina,i crvenilo i upala oko vagine.Doktori su mi davali vaginalete,yatim masti hidrokortizon,pantenol,elokom,Cicalfate losion i sad na kraju sinoderm,a otecenost usmina, bol i crvenilo nikako ne prolaze, pritom svi brisevi i spolja i vaginalni su skroz uredni nema ni bakterija ni gljivica , takodje i bris na kandidu je negativan,kome mogu da se obratim nekoliko doktora su me pregledala i niko ne zna konkretno sta je,kazu da takve slucajeve nisu imali
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Alergijska iritacija.

reshenje, prestanak depiliranja i pronadjite dermatovenerologa koji zna svoj posao!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
tanja80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 25, 2009 9:40 pm

Post od tanja80 »

da li mi mozete preporuciti sta trenutno da koristim neku kremu ili sta vec da mi se to bar malo ublazi,inace sam ovde u krusevcu bila i kod privatnih dermatologa i u Domu zdravlja i niko ne zna sta je.Da li mozda mozete da mi preporucite neku dermatolosku ordinaciju u NIsu ili u Beogradu otisla bih samo da mi ovo prodje jel je stvarno nepodnosljivo,unapred zahvalna
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

U bgd zavod za kozne i venerichne bolesti ili dr Filip Sher privatno...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Ana80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 25, 2009 12:49 pm

Post od Ana80 »

A kako je moguce privatno doci do Dr Filipa Shera? Ima li neko kontakt telefon?
ludaguska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 11, 2009 7:32 pm

:))))

Post od ludaguska »

da li si se i ranije depilirala ili ti je to prwi put
pozDdraw od mene weseljaka :)))
Odgovori