ne znam sta je

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

ne znam sta je

Post od ontario »

Pozdrav ja ne znam da li je tema postavljena na pravom mestu ali da cu ovde zapoceti.
Boli me jako ispod uha u velicini usne resice na samoj vilici.Cesto me probada uho,nemam temperaturu ili upalu.Jednostavno boli me taj deo vilice kod uha.Ja bih rekla da mi je neko zadebljanje u tom delu vrata ili je samo misic.Ne znam sta bi moglo da bude.Imate li savet?
lavazza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 16, 2009 4:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od lavazza »

ja nisam bas najbolje razumila da li te boli vilica ili vrat ispod uha.mene vec dugo boli vilica,ali ja imam umnjake u vilici koji nemaju gdje da izrastu pa mi to stvara probleme.to je jedna od mogucnosti,ako vam nisu izrasli umnjaci..cak zna i od zubobolje da se bol prosiri na uho......poz...... :wink:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Imam samo jedan koji je za vadenje.Ne znam moze li to biti razlog?
Boli me na vilici ispod uha.Jedna strana,leva na vratu mi je zadebljanje dok na drugoj nije.Moj doktor kaze da to nije nista.Mozda bih trebala zakazati ultrazvuk.
Pozdrav
lavazza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 16, 2009 4:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od lavazza »

moza da bude od zubobolje,posetite stomatologa neka vam to uslika da vaidite da ú kakvom vam je stanju taj zub.ako nebude do toga idete kod porodicnog lekara pa da pogleda i nako treba negde da vas uputi.nemoze da vas boli bez razloga..poz....... :D
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Hvala puno,tek sam sada videla........
Jos uvek me boli i kazu nije zub.Ja jos uvek mislim da jeste jer je u ocajnom stanju.
Idem kod otolaringologa u petak pa cu cuti njeno misljenje.Kod usiju-ispod me jos uvek boli mada mi se bol smanjila(da kucam u drvo)u predelu limfne zlezde koja je otecena.Pijem anitbiotije svakih 6 sati.Imamo li mi ovde na forumu specijalistu za uho,grlo,nos??????
Lavazza pozdrav i hvala na savetu
Odgovori