Pozdrav ja ne znam da li je tema postavljena na pravom mestu ali da cu ovde zapoceti.
Boli me jako ispod uha u velicini usne resice na samoj vilici.Cesto me probada uho,nemam temperaturu ili upalu.Jednostavno boli me taj deo vilice kod uha.Ja bih rekla da mi je neko zadebljanje u tom delu vrata ili je samo misic.Ne znam sta bi moglo da bude.Imate li savet?
ne znam sta je
Hvala puno,tek sam sada videla........
Jos uvek me boli i kazu nije zub.Ja jos uvek mislim da jeste jer je u ocajnom stanju.
Idem kod otolaringologa u petak pa cu cuti njeno misljenje.Kod usiju-ispod me jos uvek boli mada mi se bol smanjila(da kucam u drvo)u predelu limfne zlezde koja je otecena.Pijem anitbiotije svakih 6 sati.Imamo li mi ovde na forumu specijalistu za uho,grlo,nos??????
Lavazza pozdrav i hvala na savetu
Jos uvek me boli i kazu nije zub.Ja jos uvek mislim da jeste jer je u ocajnom stanju.
Idem kod otolaringologa u petak pa cu cuti njeno misljenje.Kod usiju-ispod me jos uvek boli mada mi se bol smanjila(da kucam u drvo)u predelu limfne zlezde koja je otecena.Pijem anitbiotije svakih 6 sati.Imamo li mi ovde na forumu specijalistu za uho,grlo,nos??????
Lavazza pozdrav i hvala na savetu