Ljudi plasim se

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Dekica85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 03, 2006 1:16 am

Ljudi plasim se

Post od Dekica85 »

Operisao sam fimozu,znaci sad sam obrezan.
Imam devojku ali jos joj to nisam rekao.
Hocu da imam seksualne odnose sa njom....

Da li ce sad da mi smeta to sto sam se obrezao,nije da sam hteo nego sam morao?
Da li ce da me boli u toku seksa ili tako nesto ?

Pomozite mi , nije mi bas prijatno.Ne znam sta da radim?
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Posle 6 nedelja od obrezivanja, ako je obrezivanje odrađeno kako treba, onda neće ni da te boli, niti ćeš da imaš neki problem.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

citao sam da mora jos dok nije sasvim zaraslo da povlacis kozicu-da se rastegli da ne zaraste zategnuto-neznam dali si me razumeo al prostije receno da najbolje da omogucis erekciju cesce da nebi posle zatezalo-naravno ne ako jos boli jako-a probleme nebi trebalo da imas-naprotiv problem bi trebalo da si otklonio-Srecno
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

ne znam koliko je potrebno vremena da rana zaraste i da se bez brige "bacis" na uzivanje, ali ako je tvoja dilema/strah (?!) kako ce tvoja devojka prihvatiti tvoj "new look"....mogu ti samo reci da...moja drugarica je bila sa momkom koji je obrezan (po default-u :lol: ) i kaze, iz njene, zenske perspektive, dozivljaj je mnogo, monooooogo bolji...!!!...dakle, nema
razloga da ti bude neprijatno :oops: (ako je to u pitanju), sad imas "ostrije oruzje"...

pozdrav i uzivaj !!!
Odgovori