penis

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
srle
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 14, 2009 11:03 pm

penis

Post od srle »

imam beli omotac po penisu sta je to
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

To su gljivice!
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

I ovoj temi je mesto u polnim bolestima!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

NAravno, ne bih da ostanem nedorecen... Mrzi me da kuckam, a ne varim copy/paste! Koliko sam ja naucio, a verujte da jesam u teoriji i praxi, za sve externe promene na spolnom organu kod muskarava nadlezan je dermatovenerolog, a za unutrasnje probleme,kanali, besika, prostata, testisi, pa i bubrezi ide se kod urologa!
zmaj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 17, 2008 10:29 pm

Re: penis

Post od zmaj »

srle napisao:imam beli omotac po penisu sta je to

Po onome sto sam ja citao i gledao,ne mora da znaci da su gljivice.To moze da nastane i usled nedovoljne ili neredovne higijene polnog organa.Mislim da se to zove smegma,ili tako nesto.Uglavnom nije nista strasno,ali moze da bude.
Odgovori