polne bolesti

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Alkatraz1998
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 01, 2009 2:18 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

polne bolesti

Post od Alkatraz1998 »

Poz svima Imam 20 god i imao sam odnose sa svojom devojkom.Prije godinu dana pojavile su mi se MALE SITNE BELE(KAO BUBULJICE ALI KOJE NE MOGU ISTISNUTI)ZNACI JAKO SU MALE I BJELE.To se nalazi na kozi mog penisa.Ako moze mala pomoc da mi neko napise da li je upznat sa mojim problemom?U zadnje vreme to me je pocelo da jako nervira i smeta mi.Jako je zanimljivo sto to mene NITI PECE NITI SVRBI NITI(PUCAJU TE MALE BELE TACKICE)JEDNOSTAVNO TO SAMO TAKO STOJI na mojoj kozi na penisu. UNAPRED HVALA....
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Alkatraz1998
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 01, 2009 2:18 pm
Kontakt:

urologija polne bolesti

Post od Alkatraz1998 »

Evo ovako da pojasnim malo.Te sitne bele tackice se NE NALAZE NA(GLAVICU) :oops: nego na kozi mog penisa.To je jako cudno to stoji na KOZI i na levoj strani i na desnoj.Kazem sitne bele tackice po kozi,Hvala na odgovuru ali nije to to jer(TISONOVE ZLEZDE)to nije kod mene.Pregledao sam citav forum i nko do sada nema ovakav problem kao ja :o Ako neko ovo pocita i ako je imao slicnih iskustava neka mi odgovori.Hvala :roll:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori