Exfoliac za akne

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
antonio
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 19, 2005 3:29 am

Exfoliac za akne

Post od antonio »

Dali je neko imao iskustva sa Francuskom linijom proizvoda za akne EXFOLIAC skoro se pojavila kod nas cuo sam da je dobra.
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mr ph. Silvio »

Ja nisam čuo, ali to ne znači da nije dobra.
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

Mislim da je preparate brenda Exfoliac kod nas uvezao isti zastupnik koji uvozi jedan od trenutno najekskluzivnijih kozmetickih brendova kod nas francuski brend Darphin!
To je kompanija Do-ing.
Jedna od mojih najboljih diplomiranih studentkinja radi za njih kao brend manager.
Ako ste zainteresovani za vise detalja poslacu Vam njen mail preko privatne poruke i sigurno cete dobiti vise informacija.
Isti zastupnik je i za brend Guam- zanimljiv brend za anticelulitne programe , a Guam preparati se mogu naci i u Jasminovim parfimerijama
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
SARAH
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 06, 2004 2:00 am

Re: Exfoliac za akne

Post od SARAH »

antonio napisao:Dali je neko imao iskustva sa Francuskom linijom proizvoda za akne EXFOLIAC skoro se pojavila kod nas cuo sam da je dobra.
Ja sam to dobila od doktora tokom terapije Roaccutanom ,i samo kad mi izadje neka veca bubuljica ja sam stavljala na nju da je brze spusti,fenomenalan proizvod,zato sto ne iritira kozu,u obliku providnog gela je i zaista brzo tamani akne!Najbolje do sad sto sam probala za spoljasnju upotrebu! :wink: [/b]
antonio
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 19, 2005 3:29 am

exfoliac za akne

Post od antonio »

Sta mi mozete reci sastavu kreme EXFOLIAC za akne: AHA+BHA:8.5%,AHA estri 11%,Vitamin A palmitat:3000 U1/g,Cink glukonat,Alfa-bisabolol,Vitamin E acetat,ph:3.5.
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm

Post od mr ph. Silvio »

Sadrži:
voćne kiseline i estre
verovatno salicilnu kiselinu
cink
vitamin A i E
alfa-bisabolol kao agens koji smiruje nadraženu i upaljenu kožu
pH preparata je 3.5 što je po Pravilniku dozvoljeno
nickbgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 17, 2006 1:02 am

Post od nickbgd »

a gde moze da se kupi taj EXFOLIAC?
Besana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 02, 2006 9:53 am

Re: Exfoliac za akne

Post od Besana »

SARAH napisao:
antonio napisao:Dali je neko imao iskustva sa Francuskom linijom proizvoda za akne EXFOLIAC skoro se pojavila kod nas cuo sam da je dobra.
Ja sam to dobila od doktora tokom terapije Roaccutanom ,i samo kad mi izadje neka veca bubuljica ja sam stavljala na nju da je brze spusti,fenomenalan proizvod,zato sto ne iritira kozu,u obliku providnog gela je i zaista brzo tamani akne!Najbolje do sad sto sam probala za spoljasnju upotrebu! :wink: [/b]
Pogledaj i UHAPSI DOKTORA IDIOTA!!!!
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/quer ... t=Abstract

"Since 1982, systemic Roaccutan has been used to treat acne that is resistant to traditional therapy. The treatment produces certain side effects and a potential for teratogenesis."
Probala skoro SVE na nasem i evropskiom trzistu.
Besana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 02, 2006 9:53 am

Post od Besana »

[quote="mr ph. Silvio"]Sadrži:
voćne kiseline i estre
verovatno salicilnu kiselinu
cink
vitamin A i E
alfa-bisabolol kao agens koji smiruje nadraženu i upaljenu kožu
pH preparata je 3.5 što je po Pravilniku dozvoljeno[/qu

SALICILNA KISELINA: zavisno od doze keratoplastik ili keratolitik. Ali!!!!!!!!!!!!! Zabranjena za upotrebu u prehrambenoj industriji kao konzervans (nekad su je i nase bake koristile za konzervisanje zimnice) zbog veza sa pojavama tumora. Zasto Vi kao akademski strucnjak jednostavno ne vrsite edukaciju stanovnistva.

Najmanje staten preparat koji sam ja probala i veoma sam zadovoljna je iz palete IN-SKIN. veoma bleg, efikasan i bez ikakvih stetnih nuzpojava jer sadzi samo vodonik peroksid i srebro u stabilnom rastvoru (patentiran Svajcarski preparat). Osusi akne do kraja dana, otvori kanale (blago skida celije sa zapusenih kanala) i ubija Propionobacterium acnae 100% , a nema rezistencije jer su dva principa mikrobiocidnog delovanja). Ipak je najvaznije da ne steti! Zar ne?

Biljana
Probala skoro SVE na nasem i evropskiom trzistu.
zvezdana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 8:18 pm

...

Post od zvezdana »

@ Besana

Najmanje staten preparat koji sam ja probala i veoma sam zadovoljna je iz palete IN-SKIN. veoma bleg, efikasan i bez ikakvih stetnih nuzpojava jer sadzi samo vodonik peroksid i srebro u stabilnom rastvoru (patentiran Svajcarski preparat). Osusi akne do kraja dana, otvori kanale (blago skida celije sa zapusenih kanala) i ubija Propionobacterium acnae 100% , a nema rezistencije jer su dva principa mikrobiocidnog delovanja). Ipak je najvaznije da ne steti! Zar ne?

Biljana[/quote]

mogu da privatnom porukom ostavite link sa tim proizvodima? nepoznat mi je taj brend.

hvala unapred :)
zvezdana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 8:18 pm

...

Post od zvezdana »

@ BESANA

mogu da VAS ZAMOLIM DA privatnom porukom ostavite link sa tim proizvodima? nepoznat mi je taj brend.

hvala unapred :)
sacramento
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm

Post od sacramento »

A sto na privatno sto nebi ostavila javno link koji je to proizvod sto pomaze za lecenje bubuljica da i mi drugi vidimo.
Odgovori