Exfoliac za akne
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Exfoliac za akne
Dali je neko imao iskustva sa Francuskom linijom proizvoda za akne EXFOLIAC skoro se pojavila kod nas cuo sam da je dobra.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Mislim da je preparate brenda Exfoliac kod nas uvezao isti zastupnik koji uvozi jedan od trenutno najekskluzivnijih kozmetickih brendova kod nas francuski brend Darphin!
To je kompanija Do-ing.
Jedna od mojih najboljih diplomiranih studentkinja radi za njih kao brend manager.
Ako ste zainteresovani za vise detalja poslacu Vam njen mail preko privatne poruke i sigurno cete dobiti vise informacija.
Isti zastupnik je i za brend Guam- zanimljiv brend za anticelulitne programe , a Guam preparati se mogu naci i u Jasminovim parfimerijama
To je kompanija Do-ing.
Jedna od mojih najboljih diplomiranih studentkinja radi za njih kao brend manager.
Ako ste zainteresovani za vise detalja poslacu Vam njen mail preko privatne poruke i sigurno cete dobiti vise informacija.
Isti zastupnik je i za brend Guam- zanimljiv brend za anticelulitne programe , a Guam preparati se mogu naci i u Jasminovim parfimerijama
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Re: Exfoliac za akne
Ja sam to dobila od doktora tokom terapije Roaccutanom ,i samo kad mi izadje neka veca bubuljica ja sam stavljala na nju da je brze spusti,fenomenalan proizvod,zato sto ne iritira kozu,u obliku providnog gela je i zaista brzo tamani akne!Najbolje do sad sto sam probala za spoljasnju upotrebu!antonio napisao:Dali je neko imao iskustva sa Francuskom linijom proizvoda za akne EXFOLIAC skoro se pojavila kod nas cuo sam da je dobra.

exfoliac za akne
Sta mi mozete reci sastavu kreme EXFOLIAC za akne: AHA+BHA:8.5%,AHA estri 11%,Vitamin A palmitat:3000 U1/g,Cink glukonat,Alfa-bisabolol,Vitamin E acetat,ph:3.5.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 02, 2006 9:53 am
Re: Exfoliac za akne
Pogledaj i UHAPSI DOKTORA IDIOTA!!!!SARAH napisao:Ja sam to dobila od doktora tokom terapije Roaccutanom ,i samo kad mi izadje neka veca bubuljica ja sam stavljala na nju da je brze spusti,fenomenalan proizvod,zato sto ne iritira kozu,u obliku providnog gela je i zaista brzo tamani akne!Najbolje do sad sto sam probala za spoljasnju upotrebu!antonio napisao:Dali je neko imao iskustva sa Francuskom linijom proizvoda za akne EXFOLIAC skoro se pojavila kod nas cuo sam da je dobra.[/b]
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/quer ... t=Abstract
"Since 1982, systemic Roaccutan has been used to treat acne that is resistant to traditional therapy. The treatment produces certain side effects and a potential for teratogenesis."
Probala skoro SVE na nasem i evropskiom trzistu.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 02, 2006 9:53 am
[quote="mr ph. Silvio"]Sadrži:
voćne kiseline i estre
verovatno salicilnu kiselinu
cink
vitamin A i E
alfa-bisabolol kao agens koji smiruje nadraženu i upaljenu kožu
pH preparata je 3.5 što je po Pravilniku dozvoljeno[/qu
SALICILNA KISELINA: zavisno od doze keratoplastik ili keratolitik. Ali!!!!!!!!!!!!! Zabranjena za upotrebu u prehrambenoj industriji kao konzervans (nekad su je i nase bake koristile za konzervisanje zimnice) zbog veza sa pojavama tumora. Zasto Vi kao akademski strucnjak jednostavno ne vrsite edukaciju stanovnistva.
Najmanje staten preparat koji sam ja probala i veoma sam zadovoljna je iz palete IN-SKIN. veoma bleg, efikasan i bez ikakvih stetnih nuzpojava jer sadzi samo vodonik peroksid i srebro u stabilnom rastvoru (patentiran Svajcarski preparat). Osusi akne do kraja dana, otvori kanale (blago skida celije sa zapusenih kanala) i ubija Propionobacterium acnae 100% , a nema rezistencije jer su dva principa mikrobiocidnog delovanja). Ipak je najvaznije da ne steti! Zar ne?
Biljana
voćne kiseline i estre
verovatno salicilnu kiselinu
cink
vitamin A i E
alfa-bisabolol kao agens koji smiruje nadraženu i upaljenu kožu
pH preparata je 3.5 što je po Pravilniku dozvoljeno[/qu
SALICILNA KISELINA: zavisno od doze keratoplastik ili keratolitik. Ali!!!!!!!!!!!!! Zabranjena za upotrebu u prehrambenoj industriji kao konzervans (nekad su je i nase bake koristile za konzervisanje zimnice) zbog veza sa pojavama tumora. Zasto Vi kao akademski strucnjak jednostavno ne vrsite edukaciju stanovnistva.
Najmanje staten preparat koji sam ja probala i veoma sam zadovoljna je iz palete IN-SKIN. veoma bleg, efikasan i bez ikakvih stetnih nuzpojava jer sadzi samo vodonik peroksid i srebro u stabilnom rastvoru (patentiran Svajcarski preparat). Osusi akne do kraja dana, otvori kanale (blago skida celije sa zapusenih kanala) i ubija Propionobacterium acnae 100% , a nema rezistencije jer su dva principa mikrobiocidnog delovanja). Ipak je najvaznije da ne steti! Zar ne?
Biljana
Probala skoro SVE na nasem i evropskiom trzistu.
...
@ Besana
Biljana[/quote]
mogu da privatnom porukom ostavite link sa tim proizvodima? nepoznat mi je taj brend.
hvala unapred
Biljana[/quote]
mogu da privatnom porukom ostavite link sa tim proizvodima? nepoznat mi je taj brend.
hvala unapred

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm