Uklanjanje mladeza --pohvala !

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Lola*
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 06, 2004 6:40 pm

Uklanjanje mladeza --pohvala !

Post od Lola* »

Vidim da ima puno tema o mladezima i njihovom otklanjanju, pa bih da iznesem svoje iskustvo.
Htela sam da otklanjam jedan mladez na nozi koji mi je estetski smetao , nije bio nesto veliki, al eto..
Prvo sam otisla do ordinacije "Diva", oni su kao najpoznatiji, doktorka mi kaze "moze, cena je xxxx dinara"--tad je bilo oko 110-120 e. Meni se to ucini skupo :roll: Onda sam otisla kod doktora Adamovica u Dzordza Vasingtona, on me uputi kod privatnog hirurga :-? Vratim se ja opet u "Divu", al' sad doktorka kaze kao "ostace sa radiotalasima oziljak, idite kod plasticnog hirurga" :-?
Proslo od tad par meseci..
Skoro ja slucajno videla u novinama za ordinaciju Laser Derm International, i nazovem ih i zakazem pregled.
Primio me neki dr Lazovic, izuzetno fin i prijatan. Dao mi je lokalnu anesteziju (koja samo pecne malo na sekund) i otkloni mi mladez nekim CO2 laserom (tj. laserski skalpel).
Cela ta intervencija je trajala 10 minuta, i nista nisam osetila, nikakav bol--nista! Doktor rece da oziljak nece ostati (nadam se, mada je noga u pitanju, a ne lice) . U ordinaciji sam ukupno provela 15 minuta, platila 4300 dinara, i gotovo :D

Ne zelim da ovo sad ispadne neka reklama , ni slucajno. Samo sam htela da napisem svoja iskustva, i da napomenem, tj. upozorim one koji razmisljaju o uklanjanju mladeza :
1.da nije sve u reklami ,kao recimo gore pomenuta "Diva"- ne mislim samo na novac jer su ubedljivo najskuplji u gradu (ipak je zdravlje bitnije!),
2. primetila da imaju dosta i nezadovoljnih pacijenata (i na ovom forumu sam citala) . Ima jos dosta ordinacija po Beogradu sa odlicnim doktorima i strucnjacima, koji dobro rade svoj posao.

Naravno, prethodno se dobro raspitajte o svemu ..

Sve najbolje i doktorima i korisnicima ovog sajta!
Odgovori