Zapaljenje angine - lecenje ?
Zapaljenje angine - lecenje ?
Sta preporucujete od antibiotika za zapaljenje angine ?
Ma slazem se sve je to super i ta nasa medicina samo sto sam je ja lecio vec par puta sam pored toga sto su mi prepisivali inekcije i trista klinaca. Tako da iskreno nesto vise ni nemam poverenje u ovo nase zdravstvo. Nego ne mogu da se setim sta sam koristio Amoksicilin, Kliacil, Sinacilin ili sta vec jer je bilo odavno. Pa sam mislio da mi neko preporuci neki jer definitivno ne planiram ici kod istih.
Znaci imam gnojnu anginu, klasicno belo grlo tu i tamo bilo je i gore
, temperaturu kako kad skoro ni da je nemam.
Znaci imam gnojnu anginu, klasicno belo grlo tu i tamo bilo je i gore

Idi onda pa uradi bris grla da se vidi da li je zapaljenje bakterijske prirode jer ako je u pitanju Streptococcus pyogenes onda je lek izbora Penicilin i nije cudo sto su ti lekari prepisivali injekcije i trista cuda kako kazes.
Neverovatno je da nemas poverenja u nase zdravstvo a trazis pomoc ovde na forumu.
Ili uzmi kombinaciju lekova koje si naveo pa popi od svakog po jednu pilulu na svakih tri sata pa upropasti i sebe i uzrok tvog belog grla jer ne nameravas da ides "kod istih". Svasta!
Neverovatno je da nemas poverenja u nase zdravstvo a trazis pomoc ovde na forumu.
Ili uzmi kombinaciju lekova koje si naveo pa popi od svakog po jednu pilulu na svakih tri sata pa upropasti i sebe i uzrok tvog belog grla jer ne nameravas da ides "kod istih". Svasta!
Uradio sam testove krvi u pitanju je mononukleoza. Sto se tice naseg zdravstva planiram sutra ili neki dan da izbacim sve upute i od par specijalista da se malo smeje narod. Neki su hteli da vade krajnike, drugi gnojna angina i trista cuda a na kraju mononukleoza. Toliko od naseg zdravstva. Ima ljudi koji vrede ali puno je onih koji nemaju blage veze. Inace na terapiju sam cekao od 5-7 dana toliko o nasem zdravstvu...