MILUPA KASICE I GRIZ

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

MILUPA KASICE I GRIZ

Post od dolce-vita »

Drage mame,

Ako postoji neka od vas koja koristi gore navedene i kasice i griz neka mi odgovori da li je mozda na neki nacin proveravala ispravnost.Jako sam se uplasila zbog aptamila.kO MI SAD GARANTUJE ISPRAVNOST I OVIH PROIZVODA????
Annnnna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 28, 2009 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Annnnna »

u nasoj zemlji niko nam nista ne garantuje...snalazimo se sami...sto se aptamila tice, povuceno je sve sto je bilo neispravno iz prodaje...za milupine kasice ne znam, ali ih koristim i nisam primetila nista lose
dejan27
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 02, 2008 12:56 pm

Post od dejan27 »

Mi koristimo pirincanu i kukuruznu kasu a sada cemo preci na kasicu od 7 zitarica i nismo nista primetili. Za svaki slucaj naravno proverimdatum isteka roka i isipam sve iz kesice cisto da vidim dali mozda ima nesto sumljivo unutra ali za sada je sve ok. Mali ih jako voli to nikada nece da odbije tj jedino sa jogurtom nevoli.
Istina Annnnna kaze nista se negarantuje u nasoj zemlji nazalost slazem se!
unka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2008 4:47 pm

milupa

Post od unka »

Koristila sam kasice od 4 meseca starosti. Nije bilo problema najvise joj se svidjala riza kukuruz ima slatkasti ukus u nju sam umesala kuvano zumance ostale manje vise nisu joj bile nista specijalno na pocetku sam kuvala jabuku pa ubacivala zitarice, pirinac i malo sam sladila jer su bljutave. Jela je i jabuku sargarepu ona isto joj se svidjala. Sad joj dajem Podravkin rizolino i dosta toga jede pa ne kupujem vise Milupu posto sam je bacala jer ne potrosim sve do roka kada treba potrositi. Ima jos i Baby king hrana naseg proizvodjaca i Podravka koja nije losa i jeftinija je od Milupe.
Korisnikov avatar
Bomini
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 11, 2007 7:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Bomini »

Mi takođe koristimo milupine kašice. Prvo pirinač, a za 2 nedelje i kašu od 7 žitarica. Moj sinčić obožava pirinčanu čašu. Ja je nekad dodam, po 1-2kašičice kada mu se nešto ne dopada, pa sa njima zakamufliram ukus.

Jesu skuplje od podravkinih, ali treba imati u vidu da su Lino za 7 obroka, a Milupa za 12 (pa i više) obroka. :wink:
Odgovori