zasto izbegavati dr ganica - konkretno !

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
sandra011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 09, 2009 1:09 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

zasto izbegavati dr ganica - konkretno !

Post od sandra011 »

molim vas da mi objasnite zasto ste toliko protiv dr ganica, veoma mi je bitno jer imam zakazanu operaciju kolena kod njega . ako imate konkretne razloge recite t.j. napisite u suprotnom ni malo nije ljudski , ljudima koji idu pod noz tom lekaru unositi nemir i sumnju , neznam dali ste svesni sta cinite ?
ponovo molim dokaze i argumente protiv dr ganica , hitno! :o
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Bez potrebe unosite sebi paniku i strah zbog jedne rechenice osobe za koju ne znate ni kakvu je dijagnozu imala niti kako je tekao oporavak, da li se ta osoba pridrzavala svih saveta i terapija kako treba...

Najlakshe je okriviti nekog drugog! Uvek!

Operativni zahvat jeste danosi rizik ali ako je to reshenej vashih tegoba i nema drugog nachina da se tegobe otklone onda nema razmisljanja! I ako ste toliko nepoverljivi i sada trazite podatke o lekaru zashto ste uopshte zakazivali operaciju kod njega??? Nemojte tako!

Nemojte molim vas slushati komshijska naklapanja i zle jezike i otidjite na operaciju kao na popravljanje zuba a posle operacije se posvetite samo sebi i svom oporavku koji je mnogo bitniji od same operacije.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Omega
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 15, 2007 10:02 pm

Post od Omega »

Sandra, polako :)

Prvo, nista rekli na kakvu operaciju idete, možda je nešto sasvim rutinski, a Ganić je iskusan lekar.

Ipak, kao neko ko je sticajem okolnosti i zbog nemogućnosti biranja bio na dve operacije kod njega, ne mogu da ga preporučim iz sledeća tri razloga:

1. Veoma je neljubazan sa pacijentima.

2. Ne uliva mi poverenje jer smatram da njegova moć koncentracije nije dovoljna za takvog operatera kome je u radu potrebna vrhunska preciznost.

3. Previše, ali previše voli novac. Što je najgore, i kada mu se (masno) plati - to ne poboljšava značajnije njegov odnos prema pacijentima.

Nadam se da sam bio vrlo konkretan, a takođe se i nadam da ćete dobro proći na operaciji, Ganić je ipak neko ko je uradio hiljade pacijenata.

Sve najbolje :)
Odgovori