Odjednom uzasni bolovi u gornjem delu kicme.

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Warsong
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 24, 2007 6:48 pm

Odjednom uzasni bolovi u gornjem delu kicme.

Post od Warsong »

Nikada nisam imao problema sa ledjima i kicmom, ali pre neki dan sam gledao neki film na kompu i izgleda sam sedeo u nezgodnom polozaju, to jest moze se reci da sam lezao na fotelji malo iskrivljeno. Uglavnom kada sam ustao i okrenuo glavu na stranu odjenom sam osetio takav bol u gornjem delu kicme kao da je noz zabijen izmedju prsljenova. Najgore je to sto bol ne prestaje vec dva dana. Te nedelje sam nosio patike sa ravnim djonom i osecao sam bol u tabanima, mada sumnjam da je to prouzrokovalo ovo sto imam sad. Sve je u redu dok drzim kicmu uspravno, al cim probam da savijem glavu na bilo koju stranu gornji deo kicme samo sto ne pukne. Sta da radim? Imam 20 godina, mrsav sam, hranim se zdravo, nisam bog zna sta fizicki aktivan.

Znam da ne moze na osnovu ovoga da se tacno odredi sta je, ali bilo kakav odgovor bi mi dosta znacio.
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Najbolje je da se javite ortopedu na pregled. Ovako stvarno nije moguce reci o cemu se tacno radi. Postoji nekoliko mogucnosti, na osnovu opisa, ali se nacini lecenja znatno razlikuju.
Odgovori