IMAM PROBLEM MOLIM DA MI SE BRZO ODGOVORI-Krv pri ejakulacij

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Audi6
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 24, 2009 10:43 pm

IMAM PROBLEM MOLIM DA MI SE BRZO ODGOVORI-Krv pri ejakulacij

Post od Audi6 »

Pre oko dva meseca poceo sam da odecam tupi bol i neudobni osecaj u testisima i u predelu ispod testisa.Posto radim posao koji zahteva sedenje od oko 10 saati,mislio sam da je to u pitanju i nisam obracao paznju...Medjutim juce sam za vreme ejakulacije,u zadnjem naletu sperme video da mi je iz glavica kapnula krv pomesana spermom.Vrlo sam zabrinut,ince prvi put mi krv izlazi iz penisa u toku svrsavanja i nemam problema sa mokrenjem,erekcijom,stolicom i sl..i nemam druge bolove.Molim vas da mi sto pre odgovorite!
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

poseti urologa---mozda nije nista strasno(pukne neki kapilar) a moze biti problem sa prostatom---ipak urolog treba da kaze svoje misljenje
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

mislim da je pametnije da brzo odes kod urologa
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Najverovatnije se radi o upali jednih malih zlezdi koje se nalaze blizu prostate.
Ali to mora da se potvrdi sto znaci da ces morati kod doktora da bi uradio neka ispitivanja.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Audi6
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 24, 2009 10:43 pm

Post od Audi6 »

Hvala punooo!
abeceda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 03, 2008 2:06 pm

slican problem

Post od abeceda »

Ne bih da te plasim ali bih ako neko ima neku informaciju vise da i meni pomogne. Ja sam promenu u boji speme video jos pre 2 godine od kada je sve i pocelo, ali se nije zavrsilo. Odmah sam se javio urologu ali se sve vise komplikovalo a boja je bila sve jaca cak je sad ponekad u zadnjim kapima braon boje. To je užasan osećaj i vrlo sam uplasen. Radio sam spermokulturu, bris glansa i analize na hlam., ureapla., i mikoplaz. ali je sve u redu osim spermograma u kome ima leukocita i mala je pokretljivost itd. da ne dužim. Dosta sam lekova popio, čajeva i raznih tinktura, ali sve je uzalud. Ja sam vrlo uplašen jer ne znam šta je problem.
Ti obavezno kod lekara može da ne bude i ništa što ti i želim, ali mene su posavetovali da smanjim masturbaciju i da će to da vremenom prodje, ali se nije desilo. Ako neko ima sličan problem sa rešenjem neka piše. Hvala.
PS: ja i dalje idem kod urologa da poboljšam spermogram.
Odgovori