IMAM PROBLEM MOLIM DA MI SE BRZO ODGOVORI-Krv pri ejakulacij
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
IMAM PROBLEM MOLIM DA MI SE BRZO ODGOVORI-Krv pri ejakulacij
Pre oko dva meseca poceo sam da odecam tupi bol i neudobni osecaj u testisima i u predelu ispod testisa.Posto radim posao koji zahteva sedenje od oko 10 saati,mislio sam da je to u pitanju i nisam obracao paznju...Medjutim juce sam za vreme ejakulacije,u zadnjem naletu sperme video da mi je iz glavica kapnula krv pomesana spermom.Vrlo sam zabrinut,ince prvi put mi krv izlazi iz penisa u toku svrsavanja i nemam problema sa mokrenjem,erekcijom,stolicom i sl..i nemam druge bolove.Molim vas da mi sto pre odgovorite!
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
slican problem
Ne bih da te plasim ali bih ako neko ima neku informaciju vise da i meni pomogne. Ja sam promenu u boji speme video jos pre 2 godine od kada je sve i pocelo, ali se nije zavrsilo. Odmah sam se javio urologu ali se sve vise komplikovalo a boja je bila sve jaca cak je sad ponekad u zadnjim kapima braon boje. To je užasan osećaj i vrlo sam uplasen. Radio sam spermokulturu, bris glansa i analize na hlam., ureapla., i mikoplaz. ali je sve u redu osim spermograma u kome ima leukocita i mala je pokretljivost itd. da ne dužim. Dosta sam lekova popio, čajeva i raznih tinktura, ali sve je uzalud. Ja sam vrlo uplašen jer ne znam šta je problem.
Ti obavezno kod lekara može da ne bude i ništa što ti i želim, ali mene su posavetovali da smanjim masturbaciju i da će to da vremenom prodje, ali se nije desilo. Ako neko ima sličan problem sa rešenjem neka piše. Hvala.
PS: ja i dalje idem kod urologa da poboljšam spermogram.
Ti obavezno kod lekara može da ne bude i ništa što ti i želim, ali mene su posavetovali da smanjim masturbaciju i da će to da vremenom prodje, ali se nije desilo. Ako neko ima sličan problem sa rešenjem neka piše. Hvala.
PS: ja i dalje idem kod urologa da poboljšam spermogram.