mladezi

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
B_S
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 15, 2004 1:44 pm

mladezi

Post od B_S »

Pozdrav
Jedan neugodan problem
U predjelu ispod pupka i na samom penisu su mi se pojavili mladezi veci broj mladeza na penisu braon boje i jedan ispod pupka.
Osim izgleda nemam nikakvih problema sa njima.
Sta je problem?
Pozdrav i hvala
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

nesto sto lici na mladeze ne mora biti mladez. To mogu biti i bradavice, promene izazvane HPvirusima. Zato se preporucuje da se te promene ipak pogledaju. Ili ako mozes digitalnom kamerom da zumiras bar jedan od tih mladeza pa da mi istu posaljes na e mail [email protected]
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
wwwivica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 14, 2004 3:12 pm

Post od wwwivica »

pozdrav svima a posebno goranu,imam jedan problem imam mladez od malena iz kog je iznikla bradavica iz sredine dali imam razloga za zabrinutost
goranai
Saradnik

Post od goranai »

Ne moras mnogo da se brines, ali bi ipak bilo zgodno da te pogleda neki dermatolog, pozeljno dermoskopom. Probaj kod dr Adamovica u Zavodu za kozne bolesti u Dzordza Vasingtona 17 tel 0113249192
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
wwwivica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 14, 2004 3:12 pm

Post od wwwivica »

hvala na odgovoru,ja sam iz kragujevca pa cu potraziti dermoskop ovde,da li bi mogao da ti prosledim sliku mladeza sa web camere na e mail,
goranai
Saradnik

Post od goranai »

Probaj, to jos nismo radili, mozda nam uspe!
almirkuka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 08, 2009 12:47 am

Post od almirkuka »

imam mladež na leđima koji je čudan jer se dvaput godišnje odvaja od kože kao neka krastica veličine je zrna kafe ne peče i nema crvenila zanima me da li imam razlog za paniku i šta da radim po tom pitanju? Da li je to čudno?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

S obzirom da se svaki takav mladez smatra benignim tumorom a ti imash ponovljene povrede najbolje je da odesh na pregled kod dermatologa.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
almirkuka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 08, 2009 12:47 am

Post od almirkuka »

javila sam se dermatologu ali on kaže da to nije mladež. Čudno je što se on odvoji kao da odumiri ćelije a ispod njega ostaje novi normalan mladeš i ponovo se formira tvrda površina
bananarama
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 09, 2009 3:48 pm

Post od bananarama »

na licu na bradi imam mladez iz koga rastu dlake(sestra ima identican na istom mestu). Neko vreme sam seckala dlacice ali sam sada pocela da ih cupkam pincetom. Da li smem to da radim? da li moze da dodje do nekih komplikacija? Inace imam svetlu put i puuuno mladezeva po celom telu. Iz Novog Sada sam pa me interesuje kod kog doktora mi preporucujete da idem na kontrolu i kada je pravo vreme da to ucinim?(sada imam 34 godine)
Unapred hvala na odgovoru. :)
youngboy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 20, 2009 2:05 pm

pomooooooooooc

Post od youngboy »

Nadam se da ce neko moci da mi pomogne....:))))))..ja imam jedan mladez na penisu...onako srednji....interesuje me nacin odstranjivanja mladeza sa penisa.mladez je braon boje i izvan koze.potpuno normalan.pomoziteeeeeeeeeee....hvala puno.veliki pozdrav
.j need help!!!!!!!!
lucijaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 01, 2009 12:12 pm

mladez

Post od lucijaa »

zdravo,
ja imam jedno pitanje, naime ja oduvek imam veliki broj mladeza po licu vtau i dekolteu ali ih nisam bas pomno pratila... pre neki dan sam se malko oglrebala po vratu pregledala sam mladeze i videla da jedan od njih je braon boje ali ima i sredini i tamniju braon boju (iako mi se cini da ju je i pre imao, ali nisam sigurna)....htela bih ako neko moze da mi kaze kakve promeneda treba da se pojave da bi ja digla uzbunu???
ne boli na dodir nema crvenila ni kravrenje i nije zakinut.... molim vas da mi sto pre odg posto ja nisam u srbiji duzu period(vracam se u junu) a u drzavi u kojoj sam nemam zdravsteno osiguranje... :o :o
hvala unapred :roll:
lucijaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 01, 2009 12:12 pm

.....

Post od lucijaa »

umalo da zaboravim....da li je dozvoljena depilaciaj ili brijanje ukoliko imam mladez sa spoljne strane vagine??
veliko hvala....pozzz :oops:
Odgovori