mladezi
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
mladezi
Pozdrav
Jedan neugodan problem
U predjelu ispod pupka i na samom penisu su mi se pojavili mladezi veci broj mladeza na penisu braon boje i jedan ispod pupka.
Osim izgleda nemam nikakvih problema sa njima.
Sta je problem?
Pozdrav i hvala
Jedan neugodan problem
U predjelu ispod pupka i na samom penisu su mi se pojavili mladezi veci broj mladeza na penisu braon boje i jedan ispod pupka.
Osim izgleda nemam nikakvih problema sa njima.
Sta je problem?
Pozdrav i hvala
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
nesto sto lici na mladeze ne mora biti mladez. To mogu biti i bradavice, promene izazvane HPvirusima. Zato se preporucuje da se te promene ipak pogledaju. Ili ako mozes digitalnom kamerom da zumiras bar jedan od tih mladeza pa da mi istu posaljes na e mail [email protected]
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Ne moras mnogo da se brines, ali bi ipak bilo zgodno da te pogleda neki dermatolog, pozeljno dermoskopom. Probaj kod dr Adamovica u Zavodu za kozne bolesti u Dzordza Vasingtona 17 tel 0113249192
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 09, 2009 3:48 pm
na licu na bradi imam mladez iz koga rastu dlake(sestra ima identican na istom mestu). Neko vreme sam seckala dlacice ali sam sada pocela da ih cupkam pincetom. Da li smem to da radim? da li moze da dodje do nekih komplikacija? Inace imam svetlu put i puuuno mladezeva po celom telu. Iz Novog Sada sam pa me interesuje kod kog doktora mi preporucujete da idem na kontrolu i kada je pravo vreme da to ucinim?(sada imam 34 godine)
Unapred hvala na odgovoru.
Unapred hvala na odgovoru.

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 20, 2009 2:05 pm
pomooooooooooc
Nadam se da ce neko moci da mi pomogne....
)))))..ja imam jedan mladez na penisu...onako srednji....interesuje me nacin odstranjivanja mladeza sa penisa.mladez je braon boje i izvan koze.potpuno normalan.pomoziteeeeeeeeeee....hvala puno.veliki pozdrav

.j need help!!!!!!!!
mladez
zdravo,
ja imam jedno pitanje, naime ja oduvek imam veliki broj mladeza po licu vtau i dekolteu ali ih nisam bas pomno pratila... pre neki dan sam se malko oglrebala po vratu pregledala sam mladeze i videla da jedan od njih je braon boje ali ima i sredini i tamniju braon boju (iako mi se cini da ju je i pre imao, ali nisam sigurna)....htela bih ako neko moze da mi kaze kakve promeneda treba da se pojave da bi ja digla uzbunu???
ne boli na dodir nema crvenila ni kravrenje i nije zakinut.... molim vas da mi sto pre odg posto ja nisam u srbiji duzu period(vracam se u junu) a u drzavi u kojoj sam nemam zdravsteno osiguranje...

hvala unapred
ja imam jedno pitanje, naime ja oduvek imam veliki broj mladeza po licu vtau i dekolteu ali ih nisam bas pomno pratila... pre neki dan sam se malko oglrebala po vratu pregledala sam mladeze i videla da jedan od njih je braon boje ali ima i sredini i tamniju braon boju (iako mi se cini da ju je i pre imao, ali nisam sigurna)....htela bih ako neko moze da mi kaze kakve promeneda treba da se pojave da bi ja digla uzbunu???
ne boli na dodir nema crvenila ni kravrenje i nije zakinut.... molim vas da mi sto pre odg posto ja nisam u srbiji duzu period(vracam se u junu) a u drzavi u kojoj sam nemam zdravsteno osiguranje...

hvala unapred