Imam 18 godina, i u poslednjih godinu dana mi kosa opada konstantno pri pranju... U poslednja dva meseca se bas vidi... Nemam nikakve komplekse, ali jos idem u srednju skolu, i stvarno ne bih voleo da ocelavim pre 22.(makar).
Nasledni faktor-mozda... Mada, od svih u porodici, sa obe strane, samo cale i stariji burazer imaju problema sa kosom, tj opada im...
Koristio sam alpecin c3 i losion 6 meseci i nista... Sada koristim ovu niveu novu i losion i nista... Radim, volontiram, idem u gimnaziju, nemam mnogo vremena da odem kod dermatologa, a i zivim na periferiji...
Dali moze da bude od stresa mozda???
Da li neko ima iskustva sa nasim domacim Marbo samponom???
Unapred zahvalan! B.
Upomoccccccc!!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
..
od stresa moze i te kako meni je od toga pola kose opalo , prepolovila se ............... reci mi da li ti opada na pecate ili samo ovako? ako je na pecate moze da ti bude neko gljivicno oboljenje , a ako je ovako onda uzmi fitoval sampon i kapsule ........... to je meni pomoglo, u toku tretmana ce ti opadati isto kosa , ali nakon zavrsenog tretmana videces razliku ...... treba da koristis mesec dana i nije skupo sve ukupno ti je oko 1000 din............. ukoliko ti se pojavi jak svrab , onda prekini sa samponom , a nastavi sa kapsulama ............. javi sta si uradio ......pozz