Upomoccccccc!!!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Bozulej
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 31, 2009 4:35 pm

Upomoccccccc!!!

Post od Bozulej »

Imam 18 godina, i u poslednjih godinu dana mi kosa opada konstantno pri pranju... U poslednja dva meseca se bas vidi... Nemam nikakve komplekse, ali jos idem u srednju skolu, i stvarno ne bih voleo da ocelavim pre 22.(makar).
Nasledni faktor-mozda... Mada, od svih u porodici, sa obe strane, samo cale i stariji burazer imaju problema sa kosom, tj opada im...
Koristio sam alpecin c3 i losion 6 meseci i nista... Sada koristim ovu niveu novu i losion i nista... Radim, volontiram, idem u gimnaziju, nemam mnogo vremena da odem kod dermatologa, a i zivim na periferiji...
Dali moze da bude od stresa mozda???

Da li neko ima iskustva sa nasim domacim Marbo samponom???
Unapred zahvalan! B.
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Post od Shomy »

Imas vec tema o ovoj problematici,mada ti nista ne bi falilo da se malo prosetas do dermatologa...Nemoj pored savremene medicine pokusavati sa babskim lekovima.Moze od stresa,malo povedi i racuna o ishani,vise svezeg voca i povrca...itd....
Bozulej
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 31, 2009 4:35 pm

Post od Bozulej »

Hvala na odgovoru... :D Znam da ima nekoliko tema, ali stvarno nemam vremena sve da ih iscitavam...

Sto se hrane tice, stvarno se zdravo hranim... Voce za dorucak svako jutro, svako drugo vece trcanje... Zdrav zivot i ti fazoni... 8)
Hvala jos jednom... :D Moram da nadjem malo vremena...
jshc
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Okt 31, 2008 7:03 pm

..

Post od jshc »

od stresa moze i te kako meni je od toga pola kose opalo , prepolovila se ............... reci mi da li ti opada na pecate ili samo ovako? ako je na pecate moze da ti bude neko gljivicno oboljenje , a ako je ovako onda uzmi fitoval sampon i kapsule ........... to je meni pomoglo, u toku tretmana ce ti opadati isto kosa , ali nakon zavrsenog tretmana videces razliku ...... treba da koristis mesec dana i nije skupo sve ukupno ti je oko 1000 din............. ukoliko ti se pojavi jak svrab , onda prekini sa samponom , a nastavi sa kapsulama ............. javi sta si uradio ......pozz
Odgovori