Imam 20 godina i u poslednje vreme mi je kosa počela mnogo opadati.
Kosa mi je masna, a od rodbine jedino otac je celav, dok sa majcine strane niko.
Zanima me da li je nekom neki preparat, losion, vitamini, ishrana, bilo šta, zaista pomogao, da ne bacam pare na razne gluposti, te probaj ovo te ovo,a ništa ne pomaže.
Opadanje kose
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 14, 2009 10:44 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
opadanje kose
Vidim da mnogi imaju problem sa opadanjem kose, pa ako nekom moze da pomogne,mom suprugu je opadanje kose zaustavio u potpunosti hemelov sampon i tonik protiv opadanja kose saboreje i peruti. koristi ga vec duzi period, kosa se poguscala i mnogo brze raste, perut je u potpunosti nestala, samo se treba pridrzavati uputstva i nanositi na pravilan nacin. 

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 14, 2009 10:44 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Opadanje kose
Ne treba koristiti nista drugo kada koristite taj komplet sampon +tonik, to je sasvim dovoljno, treba se opredeliti i biti uporan, koristiti u skladu sa uputstvom, kosa se dobro opere samponom uz blagu masazu (koriste se veoma male kolicine) tonik se posle utrljava u ispranu kozu glave i ne ispira se.
fitoval
meni je ne normalno opadala kosa , koristila sve i svasta i onda cula za fitoval. uzmi sampon i kapsule , tretman moras do kraja isvesti (mesec dana ) u toku koriscenja ce ti isto tako opadati kosa , ali ne prekidaj tretman . nakon zavrsenog tretmana videces efekat , meni su dve tri dlake opadale nakon tretmana ..............ukoliko ti se pojavi jak svrab glave , prekini sa samponom a nastavi kapsule ............ meni je pomoglo , a nije mnogo skupo sampon oko 300 a kapsule oko 600 ...........e sad zavisi od tipa kose i koze glave , i meni se ne normalno mastila ........... ali pokusaj da se ne nerviras , to je verovatno od stresa ....... koristi ovo ...............pozz i javi sta je bilo