Opadanje kose

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Ratko89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 05, 2008 9:28 pm

Opadanje kose

Post od Ratko89 »

Imam 20 godina i u poslednje vreme mi je kosa počela mnogo opadati.
Kosa mi je masna, a od rodbine jedino otac je celav, dok sa majcine strane niko.

Zanima me da li je nekom neki preparat, losion, vitamini, ishrana, bilo šta, zaista pomogao, da ne bacam pare na razne gluposti, te probaj ovo te ovo,a ništa ne pomaže.
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Post od Shomy »

Ne znam mnogo o ovoj problematici,pa neka ovo jos neko prokomentarise,znam da dosta devojaka koje imaju slicne probleme koriste ovo:
dzonson sampon i u njega dodaju pola pantenol kreme i pola AD vodenih kapi.Kazu da je dobro...
Nemanja8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 23, 2008 5:53 pm

Post od Nemanja8 »

Kupi Minoxidil 5% nanosi ga jednom dnevno, utrljavaj 10tak minutak masažom glave.
Suština minoxidila je da hrani koren dlake i podebljava dlaku, tako da dobijaš na volumenu, kao i na regeneraciji istanjenih i umirućih dlaka.
Ratko89
Novi član
Novi član

Post od Ratko89 »

Hvala, koliko minoxidil 5% košta i dal neko zna gdje može da se kupi u NS i da li je možda bolje da poćnem sa 2% pa kasnije sa 5%
SRDJANM7
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 21, 2008 10:45 pm

Post od SRDJANM7 »

Imas Pilfud 2% I 5% cena je 1600 I 2500 od 5% a imas u svakoj malo boljoj apoteci!!!
Lenka01
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 14, 2009 10:44 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

opadanje kose

Post od Lenka01 »

Vidim da mnogi imaju problem sa opadanjem kose, pa ako nekom moze da pomogne,mom suprugu je opadanje kose zaustavio u potpunosti hemelov sampon i tonik protiv opadanja kose saboreje i peruti. koristi ga vec duzi period, kosa se poguscala i mnogo brze raste, perut je u potpunosti nestala, samo se treba pridrzavati uputstva i nanositi na pravilan nacin. :P
Ratko89
Novi član
Novi član

Post od Ratko89 »

Da li bi mogo koristiti ovaj šampon i tonik zajedno sa 5% pilfudom,
da li mi preporučujete, jel štetno da se uzimaju 2 preparata
Lenka01
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 14, 2009 10:44 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Opadanje kose

Post od Lenka01 »

Ne treba koristiti nista drugo kada koristite taj komplet sampon +tonik, to je sasvim dovoljno, treba se opredeliti i biti uporan, koristiti u skladu sa uputstvom, kosa se dobro opere samponom uz blagu masazu (koriste se veoma male kolicine) tonik se posle utrljava u ispranu kozu glave i ne ispira se.
jshc
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Okt 31, 2008 7:03 pm

fitoval

Post od jshc »

meni je ne normalno opadala kosa , koristila sve i svasta i onda cula za fitoval. uzmi sampon i kapsule , tretman moras do kraja isvesti (mesec dana ) u toku koriscenja ce ti isto tako opadati kosa , ali ne prekidaj tretman . nakon zavrsenog tretmana videces efekat , meni su dve tri dlake opadale nakon tretmana ..............ukoliko ti se pojavi jak svrab glave , prekini sa samponom a nastavi kapsule ............ meni je pomoglo , a nije mnogo skupo sampon oko 300 a kapsule oko 600 ...........e sad zavisi od tipa kose i koze glave , i meni se ne normalno mastila ........... ali pokusaj da se ne nerviras , to je verovatno od stresa ....... koristi ovo ...............pozz i javi sta je bilo
Odgovori