Trajna epilacija

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
ciciban
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 05, 2008 10:48 pm

Trajna epilacija

Post od ciciban »

Zanima me da li je neko isao vec na tretmane i koliko je zadovoljan.Ja sam isal na pregleda u Epilion,kazu da je cena za uklanjanje malja ispod pazuha 130e po tretmanu a cujem od koleginice da je njena sestra isla u Velvet i tamo je za jedan tretman 4700din.Od cega zapravo zavisi cena????
ciciban
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 05, 2008 10:48 pm

r

Post od ciciban »

i da li neko moze da mi preporuci na osnovu licnog iskustva neki salon
mcgill
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 12, 2009 1:55 pm

trajna epilacija

Post od mcgill »

JA placam 80e u Dermatimu za pazuh. Tek 2 puta sam uradila, nema ih pola i sporo rastu :D . Bilo me je strah da idem u salon, ovo je ordinacija
maja25
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 13, 2009 3:21 pm

Post od maja25 »

Jeli Dermatim privatna ili drzavna medicinska ustanova? Koja je adresa? Ja imam problem pojacane maljavosti, ali dok sam ja govorila doktorki jos u 12 godini da to nije uredu, oa mi je govorila da je sve uredu i da je u pitanju pubertet.Kad sam otisla u 16 godini dali su mi uput da proverim krv i neko snimanje, neznam bas kako se zove i rekli su da imam povisene neke hormone ali da nije nista strasno.Onda mi je doktorka na ginekologiji dala Diane35 i jos neke lekove.Nije bilo nista bolje.Pa sam htela da odem dalje i da mi daju uput ali nazalost druga doktorka mi je dala vizit kartu njenog salona lepote i to za obicnu depilaciju.Pomislila sm lekovi nisu pomogli nista a kamoli njen glupi salon, tako da nisam bila na depiliranje voskom.Kupila sam Braun depilator i njega koristim za to sta moze naravno ledja nemogu da depiliram.A najzanimljivije je kad sam otisla u 21 godini ponovo kod doktora, rekli su da je sad kasno da je trebalo ranije i da nezna pa da dodjem sutra.Nisam otisla.Jer ih mrzim.
Mariska22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 09, 2009 1:24 am

Post od Mariska22 »

Da se nadovezem.

Pronasla sam na ebay-u izvesne aparate ciji se prodavci kunu u njih i kazu da rade svoj posao. Zene koje su nekada bile dlakave sad su nasmejane i sve deluje kao divan americki san. I naravno aparati nisu skupi.

Zanima me koliko tu ima istine.
Stavicu linkove ( nadam se da je to dozvoljeno )
pa vi sudite.

1. konkretan primer:

http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-RIO-SCANN ... 1|294%3A50

2. stranica sa primerima:

http://health-beauty.shop.ebay.com/item ... catZ159795

3. primer u kom se pojavljuje i strucno lice :P

http://cgi.ebay.com/LASER-HAIR-REMOVAL- ... 2|294%3A50 [/u]
mcgill
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 12, 2009 1:55 pm

Post od mcgill »

MA Dermatim su privatnici, ali su dobri. JA sam kod dr Svetlane, mnogo je slatka i ja sam prezadovoljna sa njom.
jshc
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Okt 31, 2008 7:03 pm

...

Post od jshc »

joj , moja drugarica je nakon trajne imala ranice , i kako se pocese negde tako joj se otvore iste .........ako imas osetljivu kozu , dobro razmisli da li je pametno to raditi ....
Odgovori