Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
vec sam postavljao temu, ali mi niko nije odgovarao imao sam upalu levog epididima, pio pancef i clicacil, nakon toga uradio spermokulturu (bez porasta) i spermogram bio je dobar, pa sam mesec dana pio prostal i onda opet uradio spermogram koji je bio dosta losiji nego prvi put i dalje imam bolove u predelu levog epididima. narocito posle seksa. sada su me poslali da uradim termoviziju skrotuma. zakazao sam ali moram da cekam 3 nedelje pa me to sada jako muci i izjeda. ko ce sad sacekati jos toliko vremena. svo vreme se provlaci problem u seksu (pored redovnih bolova koji sleduju nakon istog) - erekcija je mnogo slabija, a ejakulacija brza i teze kontrolisana. da li je to posledica svega ovoga? da li je moguce da je to hlamidija? i sta se sve moze saznati nakon te termovizije koju cekam?
nadam se da ce mi se neko obratiti sa bilo kakvim informacija.
unapred hvala
Da bi znao da je hlamidija moras da uradis ispitivanje na hlamidiju,o tome mozes da procitas ne jednoj od lepljivih tema.
Bol nakon epididimitisa traje jako dugo,cak i par meseci tako da je to uobicajeno kod tebe.
Sto se tice problema sa potencijom,verovatno su uzrokovani psihioloskim pritiskom zbog problema koje imas i koje si naveo.
Za termoviziju zaista ne znam,moraces da sacekas pregled.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
hvala na odgovoru, a ono za hlamidiju se nisam dobro izrazio hteo sam da pitam da li je moguce da je ta slabija erekcija i nekontrolisana ejakulacija jedan od simptoma? to pitam zato sto sam negde na prvim temama video da je neko od korisnika to naveo kao simptome, ali nigde nisam nasao da je bilo ko od vas, moderatora, to napisao ili potvrdio.
Malo mi je lakse kada cujem da je taj bol posle upale normalan jer to traje vec neka 4 meseca. I jos jedno pitanje sto se tice epididimitisa (mozda i malo glupo) - Da li suzdrzavanje od sexa moze ubrzati prestanak tih bolova, ili je to putpuno nebitno?