beba nece ni kap mleka

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
secercic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 08, 2007 4:06 pm

beba nece ni kap mleka

Post od secercic »

Beba od 10 meseci prestala da pije mleko, nace ni kap da popije, a nece ni jogurt ni kiselo mleko niti bilo kakve mlecne proizvode, sta da radim, da li je to opasno.Nisu u pitanju zubici.
luka_0407
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 10:49 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od luka_0407 »

Mozda da probate sa unosom mleka preko mlecnih kasica-cokolino,medolino,keksolino...sta god voli a da se spravlja sa mlekom.Ne bih rekla da je opasno ali Ipak bi trebalo da unosi neki mlecni proizvod.Mozda je to samo faza,preskocite ml. proizvode dva tri dana,pa onda probajte opet.Verujem da ce sve doci na svoje.
Sad se setih,jeste li probali cokoladno mleko?Ili neki sejk...
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

re beba nece mleko

Post od dolce-vita »

Isto se desavalo i mojoj bebi, ali to traje samo dva dana otprilke.Meni su iz kibida rekli da je to normalno i da mu je naisao takav period.Koliko traje?
dejan27
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 02, 2008 12:56 pm

Post od dejan27 »

Ni mi nismo odusevljeni mlecnim proizvodima ali opet se iznenadim da ponekad jede jogurt ili sir ili pavlaku ko da sutra nema. Verovatno kako mu kad prija ali svekako jedemo mlecne kase sa adaptiranim mlekom tako da se nebrinem posebno.

Mozda te iznenadi za par dana!

By
secercic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 08, 2007 4:06 pm

Post od secercic »

Do pre nekoliko dana je pila bez problema a sada samo gura flasicu i place, ponekad pojede keksolino ili medolino a nekada vrlo malo i nece.
Odgovori