Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Da li si koristila Acne intensive formulu? Skoro sam videla da se reklamira na tv-u,pa me zanima da li deluje... Stvarno ne znam sta vise da probam da se resim bubuljica po licu,izludjuju me
Od juce sam poceo da koristim ovu kremu i losion, imam 29 god i dugogodisnji problem sa licem, stanje nije toliko alarmantno ali je uvek prisutno.Krema i losion deluju drugacije od ostalih preparata, tek sam poceo pa videcemo da li deluje.
Koristim kremu i losion vec 10 dana, poboljsanja ima, ne tako rapidhnih ali je ipak bolje, nadam se da ce biti jos bolje nakon mesec dana. Jedino, nakon 4-5 dana koza lica pocinje povremeno da se peruta ali nije strasno,bar reaguje za razliku od ostalih preparata, a krema vise deluje kao neki melen, nije kao ostale sa dodacima raznih mirisa isl.
Istina je da se kreme prof Milojevica mogu kupiti samo u Pasterovoj ulici u apoteci KAMILICA, ali
NIKAKO SE NE SMEJU PRIMENJIVATI BEZ KONSULTACIJE sa doktorom Milojevicem.
Razlog je to sto on ima vise krema , vise losiona i nije svaki za svaciju kozu.
Ja sam napravila takvu gresku, dala silne pare uzalud, ali nisu ni pare u pitanju koliko depresija zbog neresenog problema.
Krema kosta 2500din. i ptt troskovi jos 200din..To je pre svega bacanje para,a ono na reklami sto kazu da posle mesec dana se leci i lice je besprekorno..to je suludo..Narucila sam ,koristila i nije mi pomoglo..
Pre svega dermatolog ,naravno dobar,treba da u zavisnosti od vrste bubuljica da odredi teraiju.Po mom misljenju ,jedino acne vulgaris (to su one sitne ,pubertetske) se lece kremama,sve ostale tabletama,tako da za bilo koji tezi oblik akni treba se javiti DOBROM dermatologu..Ja sam krenula na wma,videcu kako ce da mi pomognu..
Nije tacno da su te kreme tako skupe a da ne pomazu, ne pomazu neadekvatni preparati, pa ne mozemo samo reci "molim kremu protiv akni" i da resimo sami sebi problem. Konsultujte doktora.
ja sam upravo zavrsio sa upotrebom ovog losiona i kreme, traju mesec dana,i u bas sam u dilemi da li da narucim jos jednom, nadam se da nista ne skodi i dalja upotreba,jos uvek mi nije skroz ocisceno lice ali poboljsanje sigurno postoji, zanimljivo je da ono sto je jos uvek na licu su bubuljice koje sam imao i pre mesec dana,tokom upotrebe nove bubuljice mi nisu izlazile.Ne verujem da ima vise vrsta ove iste kreme jer sam ih ja narucivao preko tv shop-a
AnaIvko napisao:Nije tacno da su te kreme tako skupe a da ne pomazu, ne pomazu neadekvatni preparati, pa ne mozemo samo reci "molim kremu protiv akni" i da resimo sami sebi problem. Konsultujte doktora.
Ja sam videla reklamu na tvFOX i toliko sam je platila..Mozda ce nekome pomoci,meni nije..
To govori da je sve individualno, mnogima odgovara vishy kozmentika, meni je od nje posle par dana lice buknulo potpuno.
Ipak sam narucio po drugi put kreme dr,Milojevica jer meni ipak pomazu.