Hitno mi je potrebna pomoc,ljudi pomagajte ako boga znate!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 01, 2009 4:27 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Hitno mi je potrebna pomoc,ljudi pomagajte ako boga znate!!!
Od skora su mi se pojavile male beli plikcici poput bubuljica po obodu glavica penisa,svremena se smanji broj istih a nekad se poveca,brine me sta je to? bas me plasi!!!!,a cini mi se da se i po vratu penisa pojavljuju bele tackice,da li mozete da mi postavite i neku sliku da bih bio siguran da je to sto ce te mi reci to.Unapred hvala na odgovoru!!!!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 20, 2009 4:21 am
Re: Hitno mi je potrebna pomoc,ljudi pomagajte ako boga znat
Kazu sit gladnog ne razume, kao ni zdrav bolesnog, iz cega proizilazi da bi barem ljudi koji su imali iste ili slicne probleme u zivotu, recimo zdrvastvene, pa kakvog god oni tipa bili, trebalo da vise razumeju i podrze jedan drugog. Ovde se to i vidi, svi su pohrlili da ti odgovore i pomognu ti, makar podrskom, jer ne mora se nuzno znati odgovor na pitanje da bi se bar nesto reklo, solidarnost na snazi, svaka cast.kizaman napisao:Od skora su mi se pojavile male beli plikcici poput bubuljica po obodu glavica penisa,svremena se smanji broj istih a nekad se poveca,brine me sta je to? bas me plasi!!!!,a cini mi se da se i po vratu penisa pojavljuju bele tackice,da li mozete da mi postavite i neku sliku da bih bio siguran da je to sto ce te mi reci to.Unapred hvala na odgovoru!!!!!!
Najbolje ti je drzue za HITNE pomoci, skokni do lekara, jer ti je to i najefikasniji nacin da cujes barem nesto o tome, mada mislim da nije nista, posebno ako se radi o sitnim tackicama, ne vecim od malih bubuljica, to je cesta pojava. Opet nije iskljuceno da se radi o nekom gljivicnom oboljenju ili da si fasovao nesto nepaznjom pri s.odnosima, ili ne ljuti se, nehigijenom, zato najbolje skoni do svog lekara po uput, pa...

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am