Hitno mi je potrebna pomoc,ljudi pomagajte ako boga znate!!!

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
kizaman
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 01, 2009 4:27 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Hitno mi je potrebna pomoc,ljudi pomagajte ako boga znate!!!

Post od kizaman »

Od skora su mi se pojavile male beli plikcici poput bubuljica po obodu glavica penisa,svremena se smanji broj istih a nekad se poveca,brine me sta je to? bas me plasi!!!!,a cini mi se da se i po vratu penisa pojavljuju bele tackice,da li mozete da mi postavite i neku sliku da bih bio siguran da je to sto ce te mi reci to.Unapred hvala na odgovoru!!!!!!
Korto Malteze
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 20, 2009 4:21 am

Re: Hitno mi je potrebna pomoc,ljudi pomagajte ako boga znat

Post od Korto Malteze »

kizaman napisao:Od skora su mi se pojavile male beli plikcici poput bubuljica po obodu glavica penisa,svremena se smanji broj istih a nekad se poveca,brine me sta je to? bas me plasi!!!!,a cini mi se da se i po vratu penisa pojavljuju bele tackice,da li mozete da mi postavite i neku sliku da bih bio siguran da je to sto ce te mi reci to.Unapred hvala na odgovoru!!!!!!
Kazu sit gladnog ne razume, kao ni zdrav bolesnog, iz cega proizilazi da bi barem ljudi koji su imali iste ili slicne probleme u zivotu, recimo zdrvastvene, pa kakvog god oni tipa bili, trebalo da vise razumeju i podrze jedan drugog. Ovde se to i vidi, svi su pohrlili da ti odgovore i pomognu ti, makar podrskom, jer ne mora se nuzno znati odgovor na pitanje da bi se bar nesto reklo, solidarnost na snazi, svaka cast.
Najbolje ti je drzue za HITNE pomoci, skokni do lekara, jer ti je to i najefikasniji nacin da cujes barem nesto o tome, mada mislim da nije nista, posebno ako se radi o sitnim tackicama, ne vecim od malih bubuljica, to je cesta pojava. Opet nije iskljuceno da se radi o nekom gljivicnom oboljenju ili da si fasovao nesto nepaznjom pri s.odnosima, ili ne ljuti se, nehigijenom, zato najbolje skoni do svog lekara po uput, pa... :wink:
jelenaj80
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 23, 2008 2:11 pm

Post od jelenaj80 »

a da nisu kondilomi?
posto sam ja imala tzv siljate dr mi je rekao da ce kod decka u tom slucaju ukoliko ih ima biti u vidu sitnih tackica bele ili crvene boje oko oboda glavica
Jesen stize dunjo moja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am

Post od Jesen stize dunjo moja »

Lici na HPV infekciju, iliti kondilome... mada mogu da budu i tisonove zlezde (da li si ranije imao to?).
Bye bye little lady
Odgovori