Nemam nikakav bol, niti sam napravio neki nagli pokret, jednostavno na treningu(odbojka) pokusao da dignem ruku i ne ide. Napred mogu da je podingem nesto iznad nosa, a kada je okrenem sakom na gore, u polozaju supinacije, jos nize. To onemogucava moje pokrete, nemogu da treniram, pucam. Da razjasnim, pokret mi nije limitiran, kada drugom rukom podignem ruku, i mogu da napravim pokret, stretching, u svim pravcima, i nemam bol uopste...jedni kada pokusam da podignem tu ruku, snagom misica, kao je nesto zapelo, misic pored maximalnog naprezanja nemoze da podigne ruku vise od gore objasnjenog.
Dokror mi je rekao, da se neki nerv zalgavio, i ne u datom polozaju ga nesto pritiska, da odmaram...ali 10 dana stanje je nepromenjeno...
Sta je u pitanju, i sta da radim...
nemogu da dignem ruku napred???
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Oshtecenje nerva, koje god od tri povrede nerava, se lechi medikamentima i fizikalnim procedurama, uz kineziterapijski tretman, posebno kod tebe ako si mlad i aktivan sportista.
Mirovanje treba samo da obuhvati izbegavanej pokreta koji blokiraju segment i opterecivanje te ruke.
Mirovanje treba samo da obuhvati izbegavanej pokreta koji blokiraju segment i opterecivanje te ruke.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
kakve vrste ostecenja...
Kakve vrste ostecenja postoje i kojim lekovima se lece, posto mi ni jedan doktor nije prepisao nikakve lekove? Da li je sigurno ostecenje nerva, jer me ni pri jednom pokretu nista ne boli, jednostavno nece nemogu da je podignem,ruku...
Pitanje, da li moze ultrazvuk sa kojim mi je "fizioterapeut" tretirao zadnje rame, pritom drzao ultrazvuk u jednoj tacki, da osteti nerv ili misic, i da je on uzrokovao takve posledice?
Pitanje, da li moze ultrazvuk sa kojim mi je "fizioterapeut" tretirao zadnje rame, pritom drzao ultrazvuk u jednoj tacki, da osteti nerv ili misic, i da je on uzrokovao takve posledice?