NARUŠEN BALANS KOŽE LICA

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
jelenatt
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 12, 2009 2:46 pm

NARUŠEN BALANS KOŽE LICA

Post od jelenatt »

Ćao svima!
Ako je neko imao iskustvo sa narušenim balansom kože lica neka mi napise kako je rešio taj problem, da li posetio nekog dobrog i proverenog dermatologa i da li je imao uspeha sa nekim kremama...
Ja sam pokusavala sa kortikosteroidima po preporuci dermatologa, ali problem se samo trenutno reši.
you!
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 04, 2009 7:37 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od you! »

ja sam imala hronicni dermatitis na licu,crveni kruzici,suho celo koje se peruta,masan dio oko nosa.trebala bi mi malo bolje opisati koje probleme imas.....
you!
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od you! »

mogu da ti preporucim profesora-doktora stevanovica u beogradu......poz......
jelenatt
Novi član
Novi član

Post od jelenatt »

[quote="you!"]mogu da ti preporucim profesora-doktora stevanovica u beogradu......poz......[/quote]
Hvala na preporuci, samo jos jedno....ako bi mogla da mi napises kako da dodjem do njega, njegov kontakt telefon ili adresu....?
you!
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od you! »

mosu da vam dam broj dr.stevanovica 0112646702.zovite ga posle 5 pa dogovorite.nadam se da ce vam pomoci.......sretno.....
jelenatt
Novi član
Novi član

Post od jelenatt »

hvala ti mnogo!
you!
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od you! »

znam ja kako je imati problema sa kozom..javi kako je proslo kod dr.zelim ti da budes zadovoljna jer ja jesam.pozic :wink:
jelenatt
Novi član
Novi član

Post od jelenatt »

"YOU", ja bih imala jos jedno pitanje vezano za dr Stevanovica...da li ti je on dao koje kreme da mazes i da li su to kortikosteroidi? To su mi davali neki kozmetičari, pa mi samo trenutno reši problem....
Izvini sto te sada ovako pitam, ali bukvalno imam strah da i dalje mazem kortikosteroide, jer su mi samo pogorsali stanje....
Hvala ti u svakom slučaju!
lavazza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 16, 2009 4:13 pm

Post od lavazza »

cao jelena to sam ja you!zaboravila sifru i tako.......ja sam koristila mycoseb sampon za kosu 10 dana za redom jer problem sa licem mi je poticao od tamo,neznam kakvo ti je stanje sa kosom da li imas perut?????????pa sam posle svakog pranja koristila neki losion koji se utrlja na tjeme,da naglasim nisam imala tjemenjacu.a uporedno sa tim na lice sam stavljala sinoderm-n mast,10 dana a posle pantenol jos 10 dana,bez sampona.....nadam se da sam ti pomogla,ja sam sad pod ovim imenom pa ako te jos nesto zanima pitaj.......mogu da ti kazem da sam ja sada jako zadovoljna sa svojim licem cisto je i ne peruta se,cak mogu i da se sminkam jer pre nisam mogla dobila bih ogromne kolutove koji bi pekli,iritacija,udavi ja sa sobom.....nego jesi li bila na pregledu....... :D
jelenatt
Novi član
Novi član

Post od jelenatt »

hvala...ma, nisam jos uvek bila, zvacu da zakazem za ponedeljak, nisam imala vremena pre toga....javicu ti kako sam zadovoljna!
gogi999
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 9:57 pm

Post od gogi999 »

Iyvinite,a ko je doticni dr.?Jel radi privatno ili ne?I gde se nalazi?
lavazza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 16, 2009 4:13 pm

Post od lavazza »

doktor radi privatno nalazi se u beogradu.profesor-doktor stevanovic.imate broj na ovom topiku....poz... :)
Odgovori