koja kolicina adaptiranog mleka se preporucuje bebi od deset nedelja?koja kolicina vode treba da se unese izmedju hrane?da li se preporucuju neki cajevi i koji u tom uzrastu??/
unapred hvala na odgovoru/....
ishrana adaptiranim mlekom????
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
na svakom pakovanju imas prosecne kolicine mleka za bebe u razlicitim uzrastima! naravno,sama beba ce ti 'reci' koliko joj je potrebno! samo da napomenem da se trudis da s ene navikne na malo mleka pa odmor tj dremanje pa opet tako,zato sto obicno upadnete u zacarani krug ,nit beba sita nit lepo spava(iz iskustva ti kazem)!
takodje je slucaj i sa vodom,onoliko koliko beba zeli! tu nema pravila!
za cajeve pitaj pedijatra,postoje specijalni za bebe ali za razlicite potrebe(kod grceva,kod tvrde stolice itd).
sve najbolje!
takodje je slucaj i sa vodom,onoliko koliko beba zeli! tu nema pravila!
za cajeve pitaj pedijatra,postoje specijalni za bebe ali za razlicite potrebe(kod grceva,kod tvrde stolice itd).
sve najbolje!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
re adaptirano mleko
Sve je individualno, to je beba od meseci i po dana, to je negde oko 100, tako su i drugi odgovorili.Ja mojoj bebi nisam davala cajeve, jedini za grceve malo vodice sa kimom, ako ima grceve.To je stari provereni bapski lek,i dala sam mu smao jednom malo kamilice sa secerom kada je imao zatvor.Tako da ako ima zatvor, posto bebe na vestackom mleku su sklone tome, mozes mu dati malo kamilice sa secerom ali kada ga protera vise nemoj.To je moje iskustvo.