escherichia coli kod bebe od dva meseca-pomoc!

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Tinaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 09, 2008 1:17 pm

escherichia coli kod bebe od dva meseca-pomoc!

Post od Tinaaa »

usled slabijeg napredovanja u tezini tokom prvog meseca,nakon uradjene opste analize urina i urinokulture,ustanovljeno je da moja beba od mesec dana ima eserihiju preko 100 000.nije imala nikakvih simptoma,a dr je smatrao da je slabo napredovala u tezini usled prelaska sa dojenja(ja sam imala apsces dojke i morala prekinuti dojenje) na adaptirano mleko,ali je ipak predlozio da se proveri urin....nakon dve nedelje upotrebe pancefa,nalaz je bio sterilan....medjutim,na ponovnoj kontroli dve nedelje nakon prestanka uzimanja antibiotika opet eserihija izmedju 10000 i 100000.......koliko je opasna eserihija za malu bebu,koje se jos analize mogu uraditi da bi se iskljucilo neko ozbiljno oboljenje i da li neko od doktora preporucuje cajeve u tom uzrastu(beba ima 5 kilograma)??????cula sam da je dobar caj od rastavica za eserihiju,ali ne znam da li sme da se daje dvomesecnoj bebi??????
unapred hvala na odgovoru.....
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

sve do 100 000 nije za lechenje.

vashe je samo da radite analize urina na 15 dana, da bebac pije vode i chajica, rastavic ne sme koliko ja znam.

Potrazite struchnog farmaceuta, predlozice vam chaj koji bebac sme da pije.

i bebac nije mali tj mrshav za svoj uzrast...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori