admin ili neko ko zna odgovor

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Lela5
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Mar 06, 2005 11:16 pm

admin ili neko ko zna odgovor

Post od Lela5 »

Pozdrav,

Imam problema sa kozom i lica i tela u smislu akni i vise puta sam ovde trazila savet. Znam da je najbolje da dodjem na pregled ali jednostavno zbog posla nikako to ne mogu da ucinim...ove nedelje sam htela jer sam na odmoru ali kada sam zvala apoteku rekli su mi da doktorka nije tu. Zaista ne znam da li cu i kada opet imati vremena zato me interesuje da li bih mogla da ovde izlozim svoje probleme i da posaljem slike pa da dobijem savete oko toga sta bi trebalo da koristim. U svakom slucaju kada biste mi vi odredjene preparate preporucili ja bih mogla nekog da posajjem da dodje do apoteke i uzme ih. Interesuje me kome bih trebalo da posaljem te slike i opis.
Veliko hvala.
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od admin »

Mozete ih poslati uz opis svog slucaja putem teledermatoloskog servisa na www.doktor.rs/telemedicina
Lela5
Stalni član
Stalni  član

Post od Lela5 »

Hvala lepo!

POZDRAV
Lela5
Stalni član
Stalni  član

Post od Lela5 »

Ja sam poslala ali odgovora nema. Da li ce mi odgovor stici na mail ili ce biti dat uz moje pitanje?
Koliko obicno vremena prodje do dobijanja odgovora i da li uopste svi dobiju odgovor?
Pozdrav
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Post od mirja »

Lela5 napisao:Ja sam poslala ali odgovora nema. Da li ce mi odgovor stici na mail ili ce biti dat uz moje pitanje?
Koliko obicno vremena prodje do dobijanja odgovora i da li uopste svi dobiju odgovor?
Pozdrav
:evil: Iz iskustva ti mogu reci da dosta vremena prodje da dobijes odgovor! Bila sam na odmoru u decembru trebao mi je savet i pregled ali nazalost niko od lekara nije bio a i neke kreme koje su mi trebale nisam mogla da kupim jer ih nije bilo! pozdrav
Fisi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 05, 2006 5:16 pm
Kontakt:

Post od Fisi »

Prvo da pohvalim administratore i saradnike...na sjajnoj ideji i poslu koji obavljaju za sve nas mlade sa puno problema!!!!...i samo jedan molba....da malo brze odgovaraju na postavljene slucajeve na telemedicini hvala unapred
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Kontakt:

Post od admin »

Hvala na podrsci.
Pokusacemo da obezbedimo dodatne saradnike na ovom servisu, ali obzirom da nije komercijalan, to nije ni malo lak zadatak... :-?
Odgovori