Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Zdravo,
nova sam na forumu ali se nadam da cu naci pomoc. Naime, vec duze vreme imam sitne bradavice po licu. Isla sam na terapiju tecnim azotom, skoro 2 meseca, ali su se vratile, u jos gorem izdanju!
Zanima me da li neko zna za neko sredstvo kojim mogu trajno da ih uklonim? Koristila sam i Clavex, ali ne smem vise jer uzasno gori kozu...
Pomozite,pliiiz!
Unapred hvala...
Ja sam radila intervenciju radiotalasima na licu,skidala sam zaravnjane bradavica Verrucae planae juvilenies tako se valjda pise.Imam dobra iskustva ali me jedino zanima cime da mazem mesto na kome sam imala najvecu jel mi je ostala braonkasta fleka?Mada ja sam intervenciju imala pre 20 dana?
Samo da kazem da su mi se vratile na lici,e sad ne znam da li na istim mestima ili pored,tako da za koji dan idem ponovo na radiotalase.Da li neko zna neku kremu koja bi nakon intervencije zaustavila njihovo vracanje? Molim vas pomozite ne mogu vise...