Karcinom jetre (molim za pomoc, hitno je)

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
_zbunjena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 11, 2009 6:56 pm

Karcinom jetre (molim za pomoc, hitno je)

Post od _zbunjena »

...Radi se o mojoj majci...Nedavno joj je dijagnostikovan hepatocelularni karcinom jetre i lekari nam ne daju nikakve nade... Jos uvek je u bolnici ali uskoro ce je pustiti kuci i onda cemo biti prepusteni Bogu, alternativnoj medicini i sebi samima... Zato, molim za savet, broj bilo koga ko moze da nam pomogne a za koga znate da je vec nekome pomogao ili bilo kakvu drugaciju vrstu pomoci... Za sad smo culi za gospodina Miletu iz Krusevca, neke tinkture sa Kipra i specijalnu bolnicu u Rakovici, pa ako imate bilo kakva saznanja o njima, molim vas da ih u okviru ove teme objavite, a ako su jos nekom, ne daj Boze, potrebne informacije o ljudima i terapijama koje sam navela, neka ih zatrazi pa cu ispisati ono sto znam a sto nije 100% pouzdano (zbog toga bi mi bilo sta pouzdano sto znate o njima znacilo)... Poseban naglasak stavljam na gospodina Miletu jer planiramo da mu se obratimo, a ni sama ne znam koliko je to pametno... Mada, nikakva velika pamet sad ne moze da nam pomogne, samo da nas Bog baci u prave ruke... Hvala unapred svima!
mislimsvojimmozgom
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 8:42 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

za zbunjena

Post od mislimsvojimmozgom »

Draga moja,
postavi ovaj svoj post na podforum gasreoenterologija(na ovom forumu).
Mozda ce biti korisnije.
Mnogo razumem tvoju zabrinutost ...pozdravljam Te i zelim mir dusi Tvojoj od Boga.
P.:(((
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.R.:)))
Odgovori