Bol sa leve strane

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Mikki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 06, 2005 7:26 pm

Bol sa leve strane

Post od Mikki »

Ima 2 meseca kako mi se javlja bol sa leve strane abdomena, narocito kad izadjem napolje, na hladnocu. Osecam povremeno da mi bol dodje i do noge. Mokrim cesce nego ranije, nekad i ustanem nocu. Isao kod urologa, urinokultura, bris uretre i spermokultura su ok. Prostata velicine kestena. Vena na levom testisu nesto malo prosirena. Dao mi mesec dana da pijem Diflagal. Imam 32 godine i bas sam se zabrinuo. Sta moze da bude uzrok tom bolu?
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

pustite "abdomen", kazite na srpskom gde je bol, sto detaljnije opsisite lokalziaciju?
Mikki
Novi član
Novi član

Post od Mikki »

Negde izmedju pupka i levog kuka. Znaci sa leve strane. Najvise osecam kad izadjem napolje iz toplog na hladno. Osecam kako mi se i nekad spusti ka nozi, i kako imam brzo potrebu da mokrim. Nije mi jasno da li taj pritisak, koji predje u bol moze da potice od prostate i sta jos moze da bude potencijalni uzrok?
Mikki
Novi član
Novi član

Post od Mikki »

Isao sam kod dva razlicita urologa i samo dobijao da pijem antibiotike, ali mi je bol i dalje prisutan. Uradio bris utetre, tako sto je med.tehnicar samo malo sa vrha glansa prevukao stapicem. Bris je bio ok. Ne znam vise sta da radim dok cekam ponovnu kontrolu. Bol i pritisak mi traje vec nekoliko meseci.
Odgovori