DUGOTRAJAN PROBLEM - POMOZITE

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Sremica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 5:00 pm

DUGOTRAJAN PROBLEM - POMOZITE

Post od Sremica »

Poštovani doktore, potrebna mi je vaša pomoć.
Imam 39 godina, majka sam jednog deteta i već dve godine imam jedan
urološki problem. Imam umerenu hiperaktivnost detrusora uz nešto
povećanu uretralnu rezistenciju, ali nisam sigurna da je to pravi
uzrok problema.Ovo je otkriveno u institutu Zotović.
Naime imam stalni nagon za mokrenjem i osećam peckanje u predelu
vagine, tačnije u predelu klitorisa i vrha uretre.
Radila sam briseve uretre ( na hlamidiju, mikoplazmu i ureplazmu i na
sve ostale bakterije) i svi rezultati su dobri.
Kad god sam nosila mokraću na analizu(zadnjih 5-6 puta) sve je bilo u
normali. 2-3 leukocita, retki epitel, i retke bakterije.
Što se tiče ginekološke strane imala sam hlamidiju, ali nju sam
izlečila pre 2 meseca.Ostali nalazi su bili uredni , ali moj problem
je i dalje tu. Pre godinu dana sam radila i IVP sa kontrastom i to je
bio uredan nalaz.
Molim vas za pomoć i savet kako mogu da rešim ovaj problem.

Unapred zahvalna Sremica
Sremica
Novi član
Novi član

DOKTORI? BOG SVE VIDI I SVE ČUJE.

Post od Sremica »

E ovako, ja sam mislila da ovaj forum postoji da bi pomagao ljudima koji su u nevolji , strpljivo sam čekala vaš odgovor u nadi da će se neko javiti od vas doktora ali sada sam ubedjena da vi niste tu da pomažete ljudima nego ste prevaranti koji vuku ljude za nos.Kako vas nije sramota,zašto ste osmislili ovaj forum ako niste sposobni da svakom čoveku u nevolji pomognete jer ako se ne varam vaše zadatak je da pomognete čoveku kada je to potrebno.Kako birate kome će te da odgovorite igrate brojalicu ECI PECI PEC pa ko ima više sreće vi će te mu odgovoriti.Razočarana sam što sa vašim ponašanjem dokazuje te da doktori nisu humanisti i ne znam kako kada polažete Hipokratovu zakletvu niste svesni da nećete to ispoštovati kako se ne plašite BOGA.Mogu samo da još kažem da će te možda i vi biti nekada u mojoj situaciji i svakodnevno čekati nečiju pomoć a nećete je dobiti. Mogli ste napisati par reči, ja bih bila zadovoljna, a vaša duša ne znam da li će biti čista pred Bogom.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: DOKTORI? BOG SVE VIDI I SVE ČUJE.

Post od Dr011 »

Sremica napisao:E ovako, ja sam mislila da ovaj forum postoji da bi pomagao ljudima koji su u nevolji , strpljivo sam čekala vaš odgovor u nadi da će se neko javiti od vas doktora ali sada sam ubedjena da vi niste tu da pomažete ljudima nego ste prevaranti koji vuku ljude za nos.Kako vas nije sramota,zašto ste osmislili ovaj forum ako niste sposobni da svakom čoveku u nevolji pomognete jer ako se ne varam vaše zadatak je da pomognete čoveku kada je to potrebno.Kako birate kome će te da odgovorite igrate brojalicu ECI PECI PEC pa ko ima više sreće vi će te mu odgovoriti.Razočarana sam što sa vašim ponašanjem dokazuje te da doktori nisu humanisti i ne znam kako kada polažete Hipokratovu zakletvu niste svesni da nećete to ispoštovati kako se ne plašite BOGA.Mogu samo da još kažem da će te možda i vi biti nekada u mojoj situaciji i svakodnevno čekati nečiju pomoć a nećete je dobiti. Mogli ste napisati par reči, ja bih bila zadovoljna, a vaša duša ne znam da li će biti čista pred Bogom.
nema potrebe da se ovde ovako vredja...nigde u Hipokratovoj zakletvi koju spominjete ne postoji obaveza stvaranja internet foruma i resavanja problema preko poruka na forumu...LEKAR POMAZE U ZDRAVSTVENOJ USTANOVI, gde ce uraditi pregled, dobro se upoznati sa situacijom vezanom za konkretnu osobu, gde ce upotrebiti sva znanja koja je stekao obrazujuci se za svoju profesiju i samo tako moze da se pomogne!!! a to sto se ovde odgovara na forumu, to je iskljucivo bazirano na dobroj volji ljudi koji mogu da pomognu nekim savetom, i na tome morate da budete zahvalni...a sto za Vas licni problem nije bilo odgovora to ne znaci da nije bilo volje da se bas Vama odgovori, a da se odgovara nekim drugima po principu eci peci pec, vec je razlog verovatno taj sto bi mogao nesto vise da Vam kaze samo neko ko je kompetentniji za taj problem koji ste Vi naveli...pa ako nije bilo nikog da da strucniji savet za Vas problem, nemojte da omalovazavate to sto se u medjuvremenu, dok se ne pojavi neko kompetentan, daju saveti drugim osobama u cije se probleme neko bolje razume...
najbolji savet je da se obratite lekaru u zdravstvenoj ustanovi, samo on ce moci da Vam pomogne i resi problem...mislim da je jako neodgovorno od coveka da se prema svom zdravlju odnosi tako da se oslanja na internet...
Sremica
Novi član
Novi član

Replika

Post od Sremica »

Dragi moj doktore iz Beograda, želim da vas obavestim ako do sada niste znali da lekari van Beograda nisu baš raspoloženi da se prema svakom pacijentu ponašaju kao prema ljudskom biću već samo pojedincima sa vezom. Nas ostale primaju po sili zakona sa željom da nas što pre vide kako izlazimo iz njihovih ordinacija. Verovatno im je ispod časti da nas udostoje detaljnijim objašnjenjima o našoj bolesti, što za posledicu iima naše nezadovoljstvo. Međutim oni se zbog toga toliko potresu da odmah odu da rade u privatnim ordinacijama gde u potpunosti promene
raspoloženje i odjednom postanu toliko pričljivi da se nekada uplašim da im ne pozli zbog toga.
Dakle, ovde važi pravilo, ako želiš da znaš šta ti fali pravac privatna ordinacija. Pošto vi verovatno živite u nekoj drugoj zemlji, a ne u Srbiji verovatno ne znate da se od radničke plate može samo preživeti, ali i to teško.
Dakle kakva je situacija.Lekari u bolnicama ne pričaju skoro ništa, za privatnog lekara nema se para ukoliko život ne visi o koncu, a ni vi dragi moji nećete da odgovarate. Da ste bolesni i da vam lekari u državnim ustanovama ne pričaju maltene ništa i vi biste jedva čekali da vam neko odgovori na nekom forumu. Ipk za vas se ne brinem jer svuda gde sam išla doktori su imali prednost da uđu preko reda i u nekoj ordinaciji ostanu i deset puta duže nego mi obični smrtnici.
Zato je vama lako da meni držite pridike i da mi kažete da se lečim kod profesionalaca koji naravno ćute, isto kao i vi ovde na forumu.
Da ste mi svi živi i zdravi i da vam gospod bog ne da da se razbolite i da još dugo budete"humani".
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Skroz ste u pravu. Clan sam ovoga foruma godinama i redovno pratim polemiku ali mi nikada nije bilo jasno zasto se nekim ljudima odgovara a nekima uopste ne. :o

Sto se tice toga sto, kako kazete, cute i nece nista da vam kazu o vasem problemu, preporucujem jednu oprobanu varijantu - povedite sa sobom nekog muskarca koji ce kasnije zajedno sa vama razgovarati sa lekarom. Ovde su, slobodno mogu da kazem, 90% lekara cisti banditi i kriminalci i sa onima koji sa vama nece fino nemate ni vi sta da budete fini. Dakle, samo ostro, nista vi ne trazite nenormalno! Ni par samara nije na odmet.
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

@Sremica
mozda je bolje da Vase pitanje postavite na sajtu * REKLAMA */Pitanje-za-lekara

Srecno
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

martat napisao:@Sremica
mozda je bolje da Vase pitanje postavite na sajtu http://* REKLAMA */Pitanje-za-le ... answer.htm

Srecno
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Ispravka navedenog sajta

martat napisao:
martat napisao:@Sremica
mozda je bolje da Vase pitanje postavite na sajtu http://* REKLAMA */Pitanje-za-le ... answer.htm

Srecno
Odgovori