gonoreja

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
zoran75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 31, 2009 10:30 am

gonoreja

Post od zoran75 »

Citao sam ovde na forumu ali mi nije bas sve najasnije.Ovako stoje stvari:posle odnosa jedno 2-3- dana pocelo je da me pecka kada mokrim,zatim je pre mokrenja pocela da izlazi po jedna kap neke zute tecnosti,testisi su mi se naduli i onako blago su me boleli.Osecao sam i blagi bol u predelu bubrega.Pogledavsi na netu otprilike sta je odmah sam otisao kod doktora i pregledao me i dao mi je da pijem amoclanhexal(samo da napomenem da zivim u becu ako vam je lek mozda nepoznat) 7 dana po dve dnevno ujutru i uvece,posle prve tablete testisi su popustili i prestalo je peckanje pri mokrenju.Ali kada prestane dejstvo testisi mi opet oteknu i imam neki cudan osecaj kao veoma blagi bola u testisima ako mogu tako da kazem.E jutros mi se na glavicu penisa pojavile neke sitne crvene tackice ima ih oko 20 tak,i opet imamneki cudan osecaj kao neko peckanje.Ima li neko objasnjenje dok ne odem ponovo kod doktora sada je vikend a bolnice su pune,ko zna kada cu dodji na red.

unapred zahvalan........
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Sam tok tvog lecenja je bio pogresan.
Pre propisivanja terapije bilo je neophodno da uradis neke laboratorjske analize pa na osnovu toga da ti se da terapija.
Sada,posto je tok bolesti vec narusen mozda i pogresnim lekom,ja ti ne mogu nista reci osim da odes opet kod nekog drugog doktora koji ce ti uzeti potrebne nalaze.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Slazem se ali sada kada pije antibiotike ni jedna analiza nece pokazati pravu sliku.
Popij antibiotike,sacekaj da prodje 7 dana pa onda idi kod dr i zahtevaj da ti uradi analizu urina,bris.....
Mozda bi mogao,na svoju ruku,da dok koristis antibiotike pocnes sa mazanjem KANESTEN kremom.I nju koristi samo dok pijes antibiotike.Unosi sto vise tecnosti,caj od uve ili brusnice.Nece ti skoditi.Pozdrav
zoran75
Novi član
Novi član

Post od zoran75 »

ufff.....pa sta znam ja on je doktor on bi trebao da zna sta treba da se radi.On me samo pregledao opipao covek i prepisao mi lek.Ove tackice crvene sto mi se pojavile da nije to mozda neka reakcija na lek ili tako nesto?Imam tu kremu namazacu je,dok ne popijem ovo nista nemogu drugo da uzimam.Moze li to nesto da se pogorsa stanje da bude nesto strasno recimo?

P.S.Znam samo jedno da sam nadrljao........
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Nece se pogorsati stanje i ne mora da znaci da ti taj antibiotik nece odgovarati.Ali zarad tvog mira,uradi onako kako smo ti rekli.Poij antib.koristi kremu i za 7 dana na davanje nalaza.
Javi kako si :D
zoran75
Novi član
Novi član

Post od zoran75 »

jaoooooo tesko meni....evo namazao sam ga :oops: sta me snadje pod stare dane :D hvala na savetima........
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Naravno i partnerka bi trebala da da nalaze ako ne zelis da ti se to ponovi.I.....zaboravi na odnose dok se ne "oporavite"oboje :D
Odgovori